Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken

Ruilen en Retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Als het product niet aan je wensen voldoet, of je wilt toch liever een ander product of oplossing, neem je even contact met ons op. Wij overleggen dan met je wat de beste manier is om het product om te ruilen.

Ruilen in de winkel

Ruilen in de winkel is het eenvoudigste. Je wordt persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een vervangend product of oplossing en je kunt het eventuele verschil in prijs direct afrekenen. Neem bij het ruilen altijd je aankoopbewijs mee.

Ruilen per post

Om een product per post te ruilen of te retourneren klik je op de link onder aan deze pagina. Er verschijnt dan een formulier welke je kunt invullen en opsturen. Hierna ontvang je binnen 1 werkdag een reactie van ons met verdere instructies voor de retourzending.

Ruilen of retourneren van een internetbestelling

Bij online aankopen heb je recht op een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen. Je hebt dus 14 kalenderdagen de tijd om het pakket - zonder opgave van redenen - terug te sturen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het bestelde product. Om die reden kun je bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product.

Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Op deze pagina lees je meer over het herroepingsrecht.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht klik je op de link onderaan deze pagina. Je ontvangt dan binnen 1 werkdag van ons een email met verdere instructies voor het retour zenden.

Kosten ruilen of retourneren

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen er standaard geen kosten van terugzending voor je rekening. Alleen wanneer je ervoor kiest om het product weer bij je thuis te laten afhalen zullen wij je hiervoor € 5,95 in rekening brengen.

Klik hier voor retourformulier.
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top