Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Ruilen en Retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Als het product niet aan je wensen voldoet, of je wilt toch liever een ander product of oplossing, neem je even contact met ons op. Wij overleggen dan met je wat de beste manier is om het product om te ruilen.

Ruilen in de winkel

Ruilen in de winkel is het eenvoudigste. Je wordt persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van een vervangend product of oplossing en je kunt het eventuele verschil in prijs direct afrekenen. Neem bij het ruilen altijd je aankoopbewijs mee.

Ruilen per post

Om een product per post te ruilen of te retourneren kunt u gebruik maken van het retourformulier dat is meegeleverd met uw bestelling. Geef hierop aan dat met welk product u graag uw geleverde product wilt ruilen. 

Ruilen of retourneren van een internetbestelling

Bij online aankopen heb je recht op een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen. Je hebt dus 14 kalenderdagen de tijd om het pakket - zonder opgave van redenen - terug te sturen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het bestelde product. Om die reden kun je bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product.

Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Op deze pagina lees je meer over het herroepingsrecht.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht kun je gebruik maken van het bij uw bestelling meegeleverde retourformulier.

Kosten ruilen of retourneren

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen er standaard geen kosten van terugzending voor je rekening. Alleen wanneer je ervoor kiest om het product weer bij je thuis te laten afhalen zullen wij je hiervoor € 5,95 in rekening brengen.

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top