Webshop & winkel: 14 dgn bedenktijd
Categorieën
Merken

Betaalinformatie

Cameraland.nl biedt zowel in de winkel als via internet verschillende betaalmogelijkheden. Voor internet bestelling geldt dat, zodra wij de betaling hebben ontvangen, je bestelling direct zal worden verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren.


Contant betalen

Uiteraard kun je bij ons in de winkel al je aankopen contact betalen. Wij accepteren alle biljetten, dus ook die van €200,-en €500,-. Daarnaast accepteren wij natuurlijk onze eigen cadeaubonnen. Irischeque's, VVV bonnen en andere cadeaubonnen accepteren wij helaas niet.


Betalen met pinpas

Je kunt in onze winkel met je pinpas betalen. Wil je grote aankopen doen, let er dan op dat iedere pas een daglimiet heeft. Deze ligt standaard tussen de 1000 en 2500 euro. Je kunt deze limiet tijdelijk verhogen door contact op te nemen met je plaatselijke bankfiliaal.


iDEAL betalen

iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kies je voor de optie iDEAL, waarna je jouw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Je kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals je bankoverschrijvingen doet.

Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Cameraland.nl wordt meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Betalen met iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken:Vooruitbetalen per bank

Je kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Kies binnen de betaalopties voor bankoverschrijving.
Het bedrag kun je overmaken op het bankrekeningnummer van: Cameraland Alkmaar ING Bank 68.12.43.406
Zodra de betaling binnen is wordt je order verwerkt en aan je verzonden.


Belgische klanten maken gebruik van: ING Bank Brussel, IBAN: NL34INGB0681243406 t.n.v. Cameraland
Onze buitenlandse klanten maken gebruik van de volgende gegevens:
IBAN: NL34INGB0681243406
BIC: INGBNL2A


Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. De bestelling wordt pas verzonden, nadat wij de betalingen hebben ontvangen. Het kan hierdoor helaas voorkomen dat een artikel ondertussen uitverkocht raakt. Hiervan stellen wij je uiteraard op de hoogte.


Veilig betalen

Onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Ogone. Het gaat hier om betalingen via IDEAL en bankoverschrijving. Betalen via deze betaalopties is eenvoudig en geheel veilig.


Creditcard

Je kunt bij ons met je Visa- en Mastercard betalen. Hier zijn geen bijkomende kosten aan verbonden.


Betalen onder rembours

Een rembours betaling is een betaling aan de deur met handtekening voor ontvangst. Je kunt bij onze koeriers alleen contant betalen. De kosten voor rembours bedragen €14,95,-. Dit is een toeslag op de normale verzendkosten.

Voorwaarden voor rembours levering:

  • Maximum remboursbedrag €1.500,-

Wil je een bestelling met een hoger bedrag onder rembours laten bezorgen neem dan even contact met ons op. Wij kunnen niet het maximale remboursbedrag ophogen (dit is namelijk door PostNL vastgesteld) maar wij kunnen wel samen met jou een passende tussenweg vinden.


Bestellingen met een rembourswaarde van €500,- of meer worden vanaf 20 april 2015 bij het dichtstbijzijnde Postkantoor of Pakketpunt afgeleverd. Je betaalt het remboursbedrag dan bij het Postkantoor of Pakketpunt in plaats van aan de pakketbezorger.

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top