Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Verrekijker Keuzehulp

Bij Cameraland vind je verrekijkers, heel veel verrekijkers... Ons assortiment is zo groot (meer dan tweehonderd verschillende kijkers) dat wij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben daarom een verrekijker boekje samengesteld waarin alle termen worden uitgelegd en je een duidelijk overzicht ziet van de verschillende verrekijkers voor verschillende toepassingen. Klik hier om het boekje in te zien.

Weet jij precies wat je wilt zien met een verrekijker, maar weet je niet goed welke verrekijkers daar het meest geschikt voor zijn? Je bent lang niet de enige en om je hierbij te helpen hebben we in onze keuzehulp een handig overzicht gemaakt van verschillende toepassingen en de verrekijkers die daar het meest geschikt voor zijn binnen een bepaald budget. Ga direct door naar onze keuzehulp.

Keuzehulp verrekijkers

Een introductie in de wereld van verrekijkers

Ed Dorrestein, mede-eigenaar van Cameraland, heeft met zijn eigen safaribedrijf 'Good Morning Africa' jarenlang reizigers begeleid door de natuurparken van Namibië en Botswana. Als safarigids en vogelspotter behoorde een goede verrekijker tot zijn standaard uitrusting. Elke zichzelf respecterende safarigids heeft een verrekijker om zijn nek hangen, je moet tenslotte wel op tijd kunnen waarschuwen dat er een leeuw aankomt.

Ed Dorrestein in Namibië

Vrijwel al zijn klanten hadden ook een verrekijker, maar helaas bleek lang niet iedereen over een model te beschikken dat geschikt was voor safari's. Terwijl de ene persoon rustig door een kijker naar een vogel zat te turen, zag je de ander verwoedde pogingen doen een dier in beeld te krijgen en hierop scherp te stellen. Deze mensen hadden vaak na een paar dagen spijt dat ze zich bij de aanschaf van hun verrekijker niet beter hadden laten informeren, en terecht.

Ed krijgt tegenwoordig nog steeds regelmatig te maken met mensen die een verrekijker zoeken, maar niet goed weten waar ze op moeten letten. Met een assortiment van meer dan 200 verrekijkers is het ook wel begrijpelijk dat sommige klanten door de bomen het bos niet meer zien. Daar gaan wij ze bij helpen!


Wat wil je bekijken?

Een kijker koop je om te kijken, dat ligt natuurlijk voor de hand. Maar toch, als wij in de winkel onze eerste vraag stellen 'Wat wil je bekijken?' blijkt het antwoord voor de meeste mensen niet gemakkelijk te geven. Veel mensen hebben hier niet goed over nagedacht en het antwoord is dan ook vaak 'van alles'. Als je niet goed weet waar je een verrekijker specifiek voor wilt gebruiken en ook geen idee hebt wat voor soorten verrekijkers er zijn en wat de onderlinge verschillen zijn, dan wordt het natuurlijk erg lastig om de ideale kijker te selecteren.

Als je weet wat je zoekt, hoeft dit echter niet heel erg lastig te zijn. Wij zullen op deze informatie pagina's daarom uitleg geven over de verschillende soorten verrekijkers, de belangrijkste specificaties waar je als koper op moet letten en welke verrekijkers in welke situaties het beste tot hun recht komen. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor een verrekijker die perfect aansluit op jouw specifieke wensen en behoeftes en waar je nog vele jaren plezier van zult hebben!

Meer informatiepagina's

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top