Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Categorieën
Merken


De tijd dat alleen grote winkels een online webstore hadden zijn al lang achter ons, je ziet tegenwoordig al meer mensen producten aanbieden op een eigen webwinkel. Je kunt ook vrij eenvoudig een webwinkel opzetten en daar je producten aanbieden, je hoeft hiervoor geen internetexpert te zijn. Het is en blijft echter wel van groot belang dat deze producten mooi worden gepresenteerd en daarvoor heb je goede foto's nodig! Dit geldt natuurlijk niet alleen voor producten op een webwinkel, maar ook voor producten die worden aangeboden op sites zoals marktplaats of speurders. Een goede foto is essentieel om de aandacht te trekken en potentiële klanten te verleiden iets aan te schaffen.


Keuzehulp productfotografie


Hoe maak je mooie productfoto's?

Dit hangt er namelijk helemaal van af wat je wilt fotograferen en wat je hiervoor uit wilt geven. Met een complete studio-uitrusting ben je natuurlijk beter in staat om een geweldige foto te maken dan met smartphone en een keukentafel, maar uiteraard heeft lang niet iedereen het budget en de tijd om een eigen fotostudio op te zetten. Een mooie productfoto hoeft alleen niet altijd veel tijd en geld te kosten, het kan ook simpel. Het belangrijkste is dat het product dat je aanbiedt scherp en duidelijk wordt gepresenteerd, dus goed belicht en zonder een hinderlijke en afleidende achtergrond. Dit kun je vaak al prima bereiken met een opnametent of een achtergronddoek en één of enkele lampen.Wat heb ik dan nodig voor productfotografie?

Zoals gezegd wil je ervoor zorgen dat het product scherp, goed belicht en mooi vrijstaand wordt afgebeeld. Wat je hiervoor nodig hebt hangt helemaal af van je budget en het product dat je wilt fotograferen. Bij het fotograferen van kleine voorwerpen zoals sieraden gebruik je andere accessoires dan bij het fotograferen van grotere voorwerpen zoals een fiets of een meubelstuk. Een armband of een horloge past bijvoorbeeld prima in een kleine opnametent, waardoor je deze heel mooi vrijstaand en goed belicht kunt vastleggen. Een fiets kun je, gezien de grootte, daarentegen beter voor een achtergronddoek plaatsen. Bepalen wat je precies nodig hebt kan best lastig zijn, ga daarom aan de slag met de keuzehulp productfotografie.


Keuzehulp productfotografie

Voor het selecteren van de juiste accessoires om perfecte productfoto's te maken hebben wij de keuzehulp productfotografie opgesteld. Wij zullen je hierbij stap voor stap op weg helpen. Als eerste kijk je naar het soort product dat je wilt fotograferen en kies je uit één van de categorieën. Vervolgens kom je op een pagina met een korte uitleg over het fotograferen van producten binnen die specifieke categorie, waarna we een aantal sets voorleggen die wij vooraf hebben samengesteld. We maken hierbij onderscheid tussen sets in verschillende prijsklassen, van budget sets voor mensen die voor een laag bedrag al aan de slag willen tot zeer uitgebreide sets voor mensen die productfoto's op hoog niveau willen maken. Mocht je er niet helemaal uitkomen of wil je graag nog wat extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag persoonlijk op weg!


Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top