Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Introductie Wacom Intuos & Intuos Pro

Foto´s bewerken met muis en toetsenbord gaat redelijk goed maar wat als er iets nauwkeurig geselecteerd moet worden in bijvoorbeeld Photoshop? Of de gebruiker wil zijn of haar creativiteit uiten in een tekening. Een tekentablet is de oplossing. Een los paneel wat als invoerapparaat voor de computer dient. Met een speciale pen worden teken bewegingen gedigitaliseerd en in de software weer gegeven. De pen is zelfs zo uitgevoerd dat er aan de bovenkant een gum zit om digitaal mee te kunnen gummen.

DE PRODUCTLIJN

Fabrikant Wacom heeft haar productlijn op de schop genomen en twee duidelijke series op de markt gezet. Voor hen die reeds een Wacom tekentablet in het bezit hebben: De oude Bamboo is de Intuos geworden. De professionelere Intuos lijn is nu de Intuos Pro.

Wacom heeft voor de starters een budget model op de markt gezet, de Intuos Pen Tablet S. Dit model heeft net als zijn luxere broertjes de afmetingen 21 bij 17 CM maar heeft bijvoorbeeld geen multi-touch mogelijkheid noch een slimme pen met gum op de achterkant. Dit model heeft een adviesprijs van €69,95 en is prima inzetbaar voor de hobbyist die het tekentablet incidenteel gebruikt.

Voor de gevorderde gebruiker heeft Wacom de Intuos Pro ontwikkeld. Deze tablets zijn niet alleen groter voor meer werkruimte maar hebben een pendrukgevoelligheid die twee keer zo hoog ligt als bij de normale Intuos tablets. Ook beschikken deze tablet over kantelherkenning in zowel de pen als de gum voor een ongekende precisie die vergelijkbaar is met een echt potlood op papier. Tevens heeft de pen extra knoppen om handige functies op te programmeren.

MULTI TOUCH

Alle tablets behalve het instap model hebben de mogelijkheid touch bewegingen te herkennen die vergelijkbaar zijn met smartphones. Dit maakt de tekentablet naast gebruik voor grafische toepassingen ook geschikt om bijvoorbeeld mee te browsen het internet. Binnen de grafische wereld is het bedoelt om het gebruik van de muis tot een minimum te beperken. Deze is eigenlijk helemaal niet meer nodig.


loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top