Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
10% KORTING OP ALLES! KLIK HIERx
x
Categorieën
Merken

Gratis workshop Landschapsfotografie bij Canon

Profiteer t/m 14 mei van deze geweldige actie in samenwerking met Canon en landschapsfotograaf Bas Meelker. Koop je een van de geselecteerde Canon actieproducten, dan ontvang je hierbij gratis een workshop Landschapsfotografie door Bas Meelker ter waarde van 139 euro. Deze workshop wordt gehouden op zondag 28 mei van 14:30 tot 20:00 in het beschermde natuurgebied Het Zwanenwater in de duinen van Callantsoog.

Hoe werkt deze actie?

Wanneer je in de actieperiode een van de geselecteerde Canon producten koopt, ontvang je automatisch op je factuur een extra product 'Gratis workshop Landschapsfotografie'. Hierdoor zie je meteen dat je in aanmerking komt voor de gratis workshop. Wil je graag gebruik maken van deze actie? Het enige wat je nog hoeft te doen is een e-mail sturen naar cursus@cameraland.nl met jouw factuurnummer waarin je bevestigt deel te willen nemen aan de workshop Landschapsfotografie door Bas Meelker. Je ontvangt hierna binnen twee weken een bevestiging van jouw aanmelding.


Actieproducten


Workshop Landschapsfotografie door Bas Meelker

Landschapsfotografie is altijd één van de belangrijkste pijlers onder de fotografie geweest, maar wordt ook vaak gezien als één van de moeilijkste. Een goede landschapsfoto doet je verwonderen, trekt je het landschap in, fascineert en blijft hangen. Maar hoe maak je nu een goede landschapsfoto? Hoe ga je te werk en hoe zie je een goede landschapsfoto in het landschap? De antwoorden op deze vragen en nog veel meer krijg je in de Workshop landschapsfotografie door Bas Meelker. In deze workshop leer je alles wat je moet weten om een goede (door)start te maken in de landschapsfotografie. En we gaan aan de slag in een prachtig gebied voor de landschapsfografie, het beschermde natuurgebied het Zwanenwater in de duinen bij Callantsoog.

Portfolio Bas Meelker

Over Bas Meelker:

Bas Meelker groeide op in Noord-Holland, alwaar de platte, weidse landschappen de basis legden voor zijn latere passie voor landschapsfotografie. Inmiddels kennen velen Bas als een zeer succesvol, professioneel natuur- en landschapsfotograaf, die zijn passie voor natuur en landschap uit in zijn fotografie. Rustige, ruimtelijke beelden, waarin de tijd even stil lijkt te staan, zijn kenmerkend voor Bas' stijl, evenals het prettige zachte licht, dat bijdraagt aan de serene uitstraling van zijn werk.

Website: www.basmeelker.nl


Adres

Werkschuur Natuurmonumenten Zwanenwater
Zuidschinkeldijk 4
1759 JH Callantsoog


Datum en tijd
Zondag 28 mei
Van 14:30 tot 20:00

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top