Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken


Hoe werkt het stemmen?


De stemprocedure loopt via Facebook, om op een foto te stemmen dien je dus wel een Facebook profiel te hebben. Bij elke foto staat een teksblok ´Stem´, door hierop te klikken kun je een stem uitbrengen op die specifieke foto. Hierna dien je deze te activeren door middel van een link in een e-mailbericht. Veel mensen vinden deze procedure wat omslachtig, maar dit is absoluut noodzakelijk om fraude te voorkomen. Zonder deze extra handeling kunnen wij niet garanderen dat het stemmen eerlijk verloopt. Dit is meteen ook de enige reden dat wij om een e-mailadres vragen, wij hebben hier verder geen commerciële belangen bij.


Elke stem die wordt uitgebracht, dient afzonderlijk te worden geactiveerd middels een link in een e-mailbericht. Je mag op zoveel foto´s stemmen als je wilt, maar je mag niet meer dan één stem per foto uitbrengen. Om te voorkomen dat mensen oneindig veel stemmen uitbrengen, hebben we aangegeven dat per IP-adres slechts één maal kan worden gestemd op een foto.


Om te proberen zoveel mogelijk kans te maken op een publieksprijs, kun je mensen uitnodigen om op jouw foto te stemmen. Dit kan door hen een uitnodiging te sturen via Facebook, Twitter of een e-mail vanuit de fotowedstrijd. Omdat de stemprocedure niet voor iedereen meteen duidelijk is, kan het handig zijn om bij het delen van je foto kort toe te lichten hoe mensen kunnen stemmen (geef bijvoorbeeld aan dat ze hiervoor op de stemknop moeten klikken).


1. Hoe het is begonnen
2. Spelregels
3. Juryprijzen
4. Publieksprijzen
5. Stemmen
6. Eigendomsrechten


Wall of Fame

Na al onze fotowedstrijden wordt een Wall of Fame samengesteld uit de beste inzendingen. Klik hier om alle winnende foto's te zien.

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top