Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken


Zelf meedoen


Wil je zelf meedoen met één van onze fotowedstrijden? Dat kan natuurlijk, iedereen is welkom om één of meerdere foto´s in te zenden en wij vinden het alleen maar leuk als zoveel mogelijk mensen meedoen. Het is wel van belang dat de foto´s die je inzendt door jou zijn gemaakt en waarvan jij dus de auteurs- en intellectuele eigedomsrechten hebt.


Het thema


Elke fotowedstrijd heeft een bepaald thema en, zoals je kan verwachten, dient een foto aan te sluiten op dat thema. Uiteraard is hier veel ruimte voor eigen interpretatie en dat willen wij ook stimuleren. Een creatieve eigen invalshoek is alleen maar positief en zorgt ervoor dat jouw foto eruit springt. Indien wij van mening zijn dat de foto niet aansluit op het thema, dan kan deze worden verwijderd.


Onze fotowedstrijden zijn leuk bedoeld, wij willen hier dan ook niemand mee kwetsen of schofferen. Foto´s die mogelijk als kwetsend of aanstootgevend worden ervaren, zullen wij dan ook direct verwijderen! Foto´s waarop mogelijk portretrecht rust van derden (bekende Nederlanders, fotomodellen, etc.) zijn eveneens uitgesloten van deelname.


Hoe stuur ik een foto in?


Om een foto in te sturen, dien je jezelf eerst te registreren op de wedstrijdpagina. Na deze registratie kun je via de uploadfunctie een foto inzenden. Wanneer je een nieuwe foto voor dezelfde wedstrijd wilt inzenden, dien je opnieuw in te loggen. Je hoeft je dus niet meerdere keren te registreren. Iedereen die zich registreert ontvangt automatisch onze wekelijkse nieuwsbrief, hierin wordt je op de hoogte gehouden van onze fotowedstrijden, evenementen en speciale aanbiedingen.


Hoeveel foto´s mag je inzenden?


Technisch gezien kun je een onbeperkt aantal foto´s inzenden. Niemand zit echter te wachten op tien foto´s van dezelfde persoon en de jury die alle foto´s moet beoordelen al helemaal niet. Wij vragen daarom het aantal foto´s te beperken tot maximaal vijf.


Deelname aan onze fotowedstrijden is beperkt tot mensen woonachtig in Nederland of België!


1. Hoe het is begonnen
2. Spelregels
3. Juryprijzen
4. Publieksprijzen
5. Stemmen
6. Eigendomsrechten


Wall of Fame

Na al onze fotowedstrijden wordt een Wall of Fame samengesteld uit de beste inzendingen. Klik hier om alle winnende foto's te zien.

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top