Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Meer dan 10 duizend producten!
Categorieën
Merken


Hoe zit het met de rechten van de ingezonden foto´s


Je doet mee met een fotowedstrijd en zonder dat je er erg in hebt, heb je de rechten van je foto afgedragen aan de organisator van die wedstrijd. Dat was niet de bedoeling!


Gelukkig hoef je je daarover geen zorgen te maken bij onze fotowedstrijden. De rechten van alle ingezonden foto´s blijven in handen van de inzender (mits hij of zij natuurlijk de rechtmatige eigenaar is). Wij behouden ons echter wel het recht voor om de ingezonden foto´s, zonder enige vorm van vergoeding, te gebruiken voor onze eigen communicatie-uitingen. Wat houdt dat in? Dit betekent dat als wij jouw foto willen gebruiken voor een bericht op bijvoorbeeld onze website, op Facebook, voor een print of in een nieuwsbrief, dat wij hier geen toestemming voor hoeven vragen en jij hier ook geen vergoeding voor krijgt. Wij mogen jouw foto dus gebruiken voor onszelf, maar we zullen deze nooit en te nimmer commercieel exploiteren/doorverkopen.


Indien je een foto hebt ingezonden en je wilt achteraf niet dat wij deze op wat voor manier dan ook gebruiken, dan mag je ons uiteraard altijd benaderen en vragen of wij de foto uit de wedstrijd willen verwijderen. Onze fotowedstrijden zijn leuk bedoeld en we willen dat iedereen hier zorgeloos plezier aan beleeft!


1. Hoe het is begonnen
2. Spelregels
3. Juryprijzen
4. Publieksprijzen
5. Stemmen
6. Eigendomsrechten


Wall of Fame

Na al onze fotowedstrijden wordt een Wall of Fame samengesteld uit de beste inzendingen. Klik hier om alle winnende foto's te zien.

loadingLoading...
To Top