Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken
 


Arjen Hoftijzer was de winnaar van onze allereerste fotowedstrijd “Zet je schoentje bij Cameraland”


Hoe het is begonnen


Onze eerste fotowedstrijd is ooit begonnen als een grap op Facebook na een oproep om, in het kader van Sinterklaas, een ludieke foto in te zenden van een schoentje. We ontvingen naar aanleiding hiervan zoveel leuke en grappige foto´s, dat we besloten onze eerste fotowedstrijd “Zet je schoentje bij Cameraland” te organiseren. We hadden toen nog geen speciale wedstrijdpagina, maar vroegen mensen om foto´s op onze tijdlijn te plaatsen die wij vervolgens deelden in een album. Mensen konden deze foto´s ´liken´ en hierop reageren, waarna wij bepaalden wie de meest ludieke foto had ingezonden. We vonden de foto´s en de interactie met de mensen die deze hadden ingezonden zo leuk, dat we besloten hiermee verder te gaan.


Naarmate we meer wedstrijden gingen organiseren, werd de opzet professioneler en begonnen we ook al meer bekendheid te krijgen met onze fotowedstrijden. Dit bleek een interessante ontwikkeling, zowel voor ons als voor de deelnemers, want met de bekendheid kwamen ook de sponsors en daarmee de ´grote´ prijzen. Met een sponsor als Canon of Nikon, bleek het ineens mogelijk drie camera´s weg te geven met als hoofdprijs een complete spiegelreflex kit.


Bij de fotowedstrijd “Zet je schoentje bij Cameraland” ontvingen we in totaal 76 foto´s, wat we toen echt fantastisch vonden. Bij onze eerste grote gesponsorde fotowedstrijd “Winter in Beeld”, ontvingen we wel 9000 foto´s en hadden bijna 20.000 mensen gestemd, we wisten toen niet wat ons overkwam. Tegenwoordig organiseren we zeer regematig fotowedstrijden met diverse thema´s en we vinden het nog steeds erg leuk om te doen.


1. Hoe het is begonnen
2. Spelregels
3. Juryprijzen
4. Publieksprijzen
5. Stemmen
6. Eigendomsrechten


Wall of Fame

Na al onze fotowedstrijden wordt een Wall of Fame samengesteld uit de beste inzendingen. Klik hier om alle winnende foto's te zien.

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top