Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Je kunt foto's insturen door deze zelf op onze Facebook pagina te plaatsen. De manier waarop dit precies gaat, hangt ervan af of je gebruik maakt van een mobiel apparaat (telefoon of tablet) of van een computer.

Foto delen via PC of laptop Als je onze Facebookpagina op een computer bekijkt zie je rechtsboven, onder de omslagfoto, een tekstblok 'Schrijf iets...'. Klik in dit blok op het tabblad 'Foto/video' om een fotobestand te selecteren. Wanneer je op 'plaatsen' klikt verschijnt jouw foto direct bij de 'BERICHTEN OP PAGINA' (te vinden in de linkerkolom).

Foto delen op onze Facebookpagina via laptop of PC

Foto delen via telefoon of tablet Wanneer je onze Facebookpagina op een mobiel apparaat bekijkt, zul je een stukje naar beneden moeten scrollen tot je een balk ziet met 'Berichten op pagina'. In deze balk zie je de mogelijkheid om een bericht te schrijven of om een foto te delen. Wanneer je op 'plaatsen' klikt verschijnt jouw foto direct bij de 'Berichten op pagina'.

Foto delen op onze Facebookpagina via telefoon of tablet

Wanneer je een foto plaatst, verschijnt deze niet op onze hoofdpagina, maar bij de 'BERICHTEN OP PAGINA'. Je foto wordt dus wel degelijk geplaatst, alleen niet direct op onze hoofdpagina. En dat is maar goed ook, stel je eens voor dat anderen mensen kunnen bepalen wat er op onze tijdlijn wordt geplaatst.... Overigens valt ons op dat er niet heel veel wordt gekeken bij de ingezonden berichten, terwijl hier juist erg veel mooie foto's te zien zijn. Neem dus vooral eens een kijkje en laat anderen weten wat je van hun foto's vindt.

Facebook toont niet alle berichten van ons in jouw 'Nieuwsoverzicht' (de startpagina van Facebook). Dit heeft ermee te maken dat er gebruik wordt gemaakt van een algoritme, EdgeRank, die voor jou bepaalt welke berichten jij te zien krijgt. Je krijgt dus standaard altijd een selectie te zien van alle updates van jouw vrienden en de pagina's die je volgt. En dat is maar goed ook, anders zou je Nieuwsoverzicht constant volstromen met nieuwe berichten. Hierdoor is het dus wel goed mogelijk dat je een bericht van ons niet in je Nieuwsoverzicht krijgt te zien en en je daardoor bepaalde berichten mist. Wat kun je hieraan doen? Twee dingen: Ten eerste kun je om de zoveel tijd even onze pagina bezoeken en kijken wat er allemaal is geplaatst. Je kunt echter ook instellen wat je wel of niet krijgt te zien van een Facebook pagina. Ga hiervoor met je muis over de de knop 'Vind ik leuk' en selecteer 'Meldingen ontvangen' (zie onderstaande afbeelding), je ontvangt nu een melding van elk bericht dat wij plaatsen.

Het komt ook voor dat mensen ons wel leuk vinden en ook graag onze Facebook pagina bezoeken, maar geen behoefte hebben om onze berichten terug te zien in hun Nieuwsoverzicht. Geen probleem, je kunt ervoor zorgen dat je ons leuk blijft vinden, zonder dat je onze berichten ontvangt. Ga hiervoor met je muis over de knop 'Vind ik leuk' en deselecteer de optie 'Volgend' (zie bovenstaande afbeelding). Je kunt ons nu blijven volgen en alleen onze berichten zien wanneer dit jou uitkomt.

Jazeker, wij staan altijd open voor samenwerkingen met andere partijen en hebben hier ook goede ervaringen mee. Een bericht op onze Facebook pagina wordt door duizenden mensen bekeken en kan zodoende een perfecte manier zijn om een bepaalde actie onder de aandacht te brengen. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met onze social media monkey Jelle Wognum - jelle@cameraland.nl

Veel mensen vinden het leuk als hun foto op onze hoofdpagina verschijnt en dat is ook zeer begrijpelijk. Foto's op onze Facebook pagina worden door duizenden mensen gezien en dit resulteert vaak in veel likes en reacties. Wij zullen echter nooit beloven een foto te delen. Beloftes maken schuld en wij willen onszelf op dit punt geen verplichtingen opleggen en evenmin willen mij mensen teleurstellen door iets te beloven dat we niet waarmaken. Vraag ons dus alsjeblieft niet of wij een foto van jou willen delen.

Hier zijn geen vaste richtlijnen voor. Natuurlijk moeten wij een foto mooi, leuk of interessant genoeg vinden, maar het heeft ook te maken met wat we die dag eerder al hebben geplaatst en wat voor foto's anderen hebben gedeeld met ons. We willen de berichten en foto's zo divers mogelijk houden en zullen daarom bijvoorbeeld op één dag niet alleen maar landschapsfoto's of alleen maar portretfoto's delen. Maar het heeft tevens te maken met de band die we hebben opgebouwd met degene die de foto instuurt. Als iemand geruime tijd actief foto's met ons deelt, dan vinden wij het uiteraard leuk deze persoon eens in het zonnetje te zetten. We kunnen het tevens zeer waarderen als iemand een mooi verhaal vertelt of een tip met ons deelt waar anderen ook iets aan hebben.

Nee dat hoeft niet, maar wij (en anderen) vinden dit wel erg prettig. Wanneer wij een ingezonden foto delen, vertellen wij hier graag bij hoe de foto tot stand is gekomen en wat de camera-instellingen zijn (EXIF-gegevens). Vaak wordt in reacties ook gevraagd om de EXIF-gegevens, wanneer de inzender die niet deelt kunnen wij die uiteraard ook niet vermelden, dat is dus jammer. Probeer tevens een gepaste titel bij je foto te vermelden, deze nemen wij graag over als we een foto delen.

Jazeker, wij vermelden altijd de naam van de inzender en, indien mogelijk, ook de Facebook pagina. Helaas is het, in verband met de privacy-instellingen en de opties die je hebt als bedrijfspagina, vaak niet mogelijk door middel van een 'tag' te verwijzen naar een Facebook pagina. Wel mag je als inzender altijd in een reactie je pagina vermelden of jezelf in de betreffende foto 'taggen'.

Facebook stelt geen limiet aan het aantal foto's dat je met ons deelt, je kunt dus zoveel foto's plaatsen als je zelf wilt. Wij vinden het echter leuker om elke dag één foto van iemand te zien, dan op één dag tien of meer foto's van dezelfde persoon. Hetzelfde geldt voor de diversiteit aan foto's die je instuurt. Telkens dezelfde paddestoel gaat ook vervelen, wij vinden het leuker als je elke keer een andere foto deelt. Maar nogmaals: Facebook stelt hier geen limiet aan en je bent hier wat ons betreft ook redelijk vrij in.

Je mag alles met ons delen zolang dit niet door anderen als aanstootgevend of kwetsend kan worden ervaren. Uiteraard is het soms lastig in te schatten hoe andere mensen een foto ervaren. Neem als voorbeeld naaktfoto's. Wat voor de ene persoon een mooie artistieke foto is, vindt een ander misschien wel shockerend. Om het zekere voor het onzeker te nemen, accepteren wij daarom geen naaktfoto's, ook niet als wij deze zelf wel mooi en artistiek vinden. Hetzelfde geldt voor foto's die mogelijk als discriminerend of anderzijds kwetsend kunnen worden ervaren. Wanneer wij van mening zijn dat een foto ongeschikt is voor onze Facebook pagina, zullen wij deze direct verwijderen.

Wij accepteren geen reclame! Wij zijn een fotozaak en als zodanig vinden wij het ongepast als andere mensen op onze pagina foto-apparatuur of andere producten aanbieden. Dit geldt tevens voor reclame voor acties of evenementen. Dit wil niet zeggen dat wij niet openstaan voor het berichten over bepaalde fotografie gerelateerde acties of evenementen, je mag hiervoor altijd contact met ons opnemen.

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top