Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Meer dan 10 duizend producten!
Categorieën
Merken


Fotograferen door een hek


In een vorige tip hebben we uitgelegd hoe je door glas fotografeert. Om het bezoek aan de dierentuin compleet te maken leggen we vandaag uit hoe je door een hek fotografeert.


Hekwerk en gaas in de dierentuin? Handig en fijn dat het er is, maar je ziet het liever niet terug op je foto. Gelukkig kun je met de juiste techniek ervoor zorgen dat een hek op een foto verdwijnt. Ga om te beginnen zo dicht mogelijk bij het hek staan. Des te dichterbij je staat, des te meer moeite je camera zal hebben om hierop scherp te stellen. Selecteer een groot diafragma (klein F-getal), zodat je beter gebruik kunt maken van scherpte-diepte. Zorg dat je onderwerp zich op afstand van het hek bevindt, verder is beter. Je zult hier eventueel even op moeten wachten, maar geduld wordt beloont. Tot slot: Vermijd reflecties en schaduw. Probeer zoveel mogelijk een plek te zoeken waar je vanuit de schaduw kunt fotograferen.


Wil je juist wel het hek duidelijk zichtbaar op je foto? Doe dan precies het tegenovergestelde van wat hierboven staat beschreven!Vond je deze tip leuk of handig? deel dit dan met je vrienden, hebben zij er ook wat aan!


loadingLoading...
To Top