Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Digitale camera kopen? De beste digitale fotocamera's vind je op Cameraland.nl!


Een nieuwe digitale fotocamera kopen van Canon, Olympus of toch liever van Nikon? Of je nu kiest voor een digitale spiegelreflexcamera, een compactcamera of een systeemcamera, Cameraland.nl is één van de grootste online én offline camerawinkels in Nederland en heeft dan ook alles in huis. Om te zorgen dat je een fotocamera koopt die perfect bij jou past, is het goed van tevoren te bedenken waar je de camera voor wilt gebruiken en wat jouw budget is.

Digitale spiegelreflex camera

Een digitale spiegelreflexcamera kopen

Spiegelreflexcamera's zijn vooral interessant voor professionals en semi-professionals, maar ook de fanatieke hobbyist kan de overstap naar een spiegelreflex overwegen. Met een spiegelreflexcamera kijk je echt door de lens heen waardoor je precies kunt zien wat je fotografeert en hierdoor heb je ook meer controle over het uiteindelijke beeld. Met een compactcamera kijk je vanaf een afstand op het scherm en heb je wel invloed op de compositie van een foto, maar niet of deze de juiste kleur en scherpte heeft. Daarnaast heeft een spiegelreflexcamera een grote sensor, waardoor je foto's op veel groter formaat kunt printen dan met een digitale compactcamera. Als je wilt dat jouw foto’s aan deze eisen voldoen heeft het kopen van een digitale spiegelreflexcamera zeker een meerwaarde.

Digitale compact camera

Een digitale compactcamera kopen

Ben je op zoek naar een simpele digitale camera zonder al te veel ingewikkelde functies, dan is een digitale compactcamera uiterst geschikt. Het verschil in prijs tussen een verschillende digitale compactcamera's ligt vooral aan de beeldkwaliteit en de opties. Een digitale compactcamera met veel optische zoom is bijvoorbeeld duurder dan een compactcamera met een standaard zoombereik. Ook een zogenaamde groothoeklens is bij de compactcamera tegenwoordig heel gewild, hiermee kun je bijvoorbeeld een groot landschap op de foto zetten zonder zelf heel ver naar achteren te hoeven lopen. Op de meeste digitale compactcamera’s zit tegenwoordig ook een videofunctie waarbij het verschil in prijs op dit gebied vaak afhankelijk is van de resolutie: HD-ready of Full HD. De nieuwste generatie digitale compactcamera's is vaak ook uitgerust met Wi-Fi, zodat je jouw foto's direct kunt delen met vrienden en familie.

Digitale systeemcamera

Een digitale systeemcamera kopen

Digitale systeemcamera's zijn vrij recent op de markt gekomen en vullen een gat tussen de compactcamera's en de spiegelreflexcamera's. Een digitale systeemcamera is een stuk compacter dan een spiegelreflexcamera, maar heeft wel de mogelijkheid om lenzen te wisselen. Je hebt dus meer mogelijkheden omdat je kunt experimenteren met verschillende lenzen, zonder dat je een grote en zware camera hoeft mee te nemen. De meeste digitale systeemcamera's zijn ook uitgerust met de nieuwste features, zoals Full-HD video en Wi-Fi.

Cameramerken verkrijgbaar bij Cameraland.nl

Bij Cameraland.nl heb je de keus uit een breed aanbod digitale camera’s van veel verschillende top cameramerken als:

Canon
Nikon
Olympus
Leica
Pentax
Fujifilm
Sony
Panasonic

Fotocamera kopen bij Cameraland.nl?

Voor het snel en gemakkelijk online kopen van camera’s ben je bij Cameraland.nl aan het juiste adres. Bij Cameraland.nl zijn vele verschillende digitale camera’s te koop van top cameramerken als Canon, Nikon en Pentax. Bestel de fotocamera van jouw keuze online of kom naar onze winkel in Alkmaar. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en de camera die het beste bij jou past, of dit nu een digitale spiegelreflexcamera, een systeemcamera of een compactcamera is!

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top