Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Canon Pro Lease

Profiteer van 0% rente 3 jaar lang!

Tijdelijke actie in samenwerking met Canon en BNP Paribas

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het voor je is om met de nieuwste apparatuur te kunnen werken, maar dat dit ook niet altijd even goed uit komt. Daarom zijn we een tijdelijk partnership aangegaan met Canon en BNP Paribas waarbij wij jou, als Canon Pro gebruiker, nog beter van dienst kunnen zijn. Voor jou betekent dit 0% rente voor 3 jaar!


Sluit voor 31 december 2018 een lease overeenkomst af en betaal 0% rente over de aflossing!

Cameraland biedt in samenwerking met Canon en BNP Paribas nu de mogelijkheid aan fotografen met een geldige KvK-inschrijving om een lease overeenkomst af te sluiten voor nieuwe Canon Pro apparatuur. In plaats van in één keer een groot bedrag over te maken, betaal je hiermee per maand een vast bedrag. Hiermee spreid je dus de kosten, waardoor je toch in staat bent om een bepaalde camera of objectief aan te schaffen. Je profiteert daarnaast tot 31 december 2018 van een rentevrije aflossing over de gehele leaseperiode!


Hoe werkt leasen?

Je kunt kiezen om een leaseperiode voor 24 of 36 maanden aan te gaan, afhankelijk hiervan wordt een maandelijkse bedrag bepaald. Betaling geschiedt door middel van automatische incasso via BNP Paribas. Drie maanden voor het einde van de leaseperiode krijg je de optie om de apparatuur te kopen of om het contract te beëindigen. Wil je de geleasde apparatuur kopen, dan betaal je slechts 5% van de initiële investeringskosten + €100,- administratiekosten.


Voorbeeld 36 maanden
  • Investeringswaarde van €9799,- (Canon EF 500/4.0 L IS II USM) over een periode van 36 maanden. Dit betekent dat er per maand €272,19 automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Na deze periode kun je de lens aanschaffen voor €590,- (€490,- investeringskosten + €100,- administratiekosten).
Voorbeeld 24 maanden
  • Investeringswaarde van €9799,- (Canon EF 500/4.0 L IS II USM) over een periode van 24 maanden. Dit betekent dat er per maand €408,29 automatisch van je rekening wordt afgeschreven. Na deze periode kun je de lens aanschaffen voor €590,- ( €490,- investeringskosten + €100,- administratiekosten).

Welke apparatuur kun je leasen? 

XA35
XA30Hoe kan ik een lease overeenkomst afsluiten?

Voor het afsluiten van een lease overeenkomst verzoeken wij je om langs te komen bij onze winkel in Alkmaar. We nemen dan ook de tijd om je rustig uit te leggen wat jouw opties zijn en alle vragen waar je mee zit te beantwoorden. Voor meer informatie kun uiteraard ook telefonisch contact opnemen (088-5150100) of een e-mail sturen naar zakelijk@cameraland.nl

Geen Canon, maar wel leasen?

Deze door Canon en BNP Paribas aangeboden leasevorm betreft Operational Leasing met 0% rente die uitsluitend van toepassing is op Canon Pro apparatuur. Cameraland biedt echter ook de mogelijkheid voor leasing buiten Canon om, ongeacht het merk van de apparatuur! Wil jij een nieuwe foto-studio inrichten? Of wil je een nieuwe camera of objectief aanschaffen, maar dan niet van Canon? Geen probleem, ook in deze situaties kun je bij ons een lease overeenkomst afsluiten! Klik hier voor meer informatie.


loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top