Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
10% KORTING OP ALLES! KLIK HIERx
x
Categorieën
Merken

Canon EOS 5D Trade-in actie met €300,- EXTRA inruil

Wil jij graag de overstap maken naar een Canon EOS 5D Mark IV, EOS 5Dsr of EOS 5Ds? Cameraland maakt van jouw 'oude' camera voor een deze drie topmodellen nu wel heel aantrekkelijk. Je ontvangt t/m 30 juni 2017 maar liefst 300 euro EXTRA bovenop de inruilwaarde van jouw digitale spiegelreflex-, systeem- of campactcamera!

Hoe werkt deze actie?

Wij taxeren de waarde van de apparatuur die jij wilt inruilen en rekenen hier vervolgens 300 euro extra bij op. Je kunt dus jouw professionele dSLR inruilen, maar ook een oude digitale compactcamera die eigenlijk niets waard is levert je nu ook 300 euro op. Een meer dan uitstekend aanbod dus! En wil je een swap deal van Nikon naar Canon (in één keer al jouw apparatuur inwisselen), dan kunnen we hier zelfs nog verder in gaan door je een super deal aan te bieden. Deze super deals kun je kortsluiten met onze verkopers Pro Accounts, Steven Poldner, Bart Bel of Remco Huitema.
Naast uitstekende voorwaarden biedt Cameraland zakelijk je natuurlijk nog heel veel extra's. Heb je een bedrijf en sta je ingeschreven bij de KVK? Dan bieden wij je de mogelijkheid tot financial lease en, in samenwerking met Canon, zelfs operational lease met 0, ja je leest het goed, 0% rente voor de komende drie jaar!


Financial lease is een leasevorm waarbij je als fotograaf of bedrijf de apparatuur op de balans mag activeren en afschrijven. Dit heeft als voordeel dat je dezelfde rechten hebt als in de situatie waarin je koper bent. Bovendien ben je zeker vanwege de vaste rente en vaste kosten gedurende de gehele looptijd. Bij deze leasevorm kun je maximaal 100% financieren maar kun je ook het maandbedrag verlagen door een aanbetaling of een restsom die je in één keer afbetaalt aan het einde (aflossingsvrij gedeelte).

Klik hier voor meer informatie.

Cameraland biedt in samenwerking met Canon en BNP Paribas nu de mogelijkheid aan fotografen met een geldige KvK-inschrijving om een lease overeenkomst af te sluiten voor nieuwe Canon Pro apparatuur. In plaats van in één keer een groot bedrag over te maken, betaal je hiermee per maand een vast bedrag. Hiermee spreid je dus de kosten, waardoor je toch in staat bent om een bepaalde camera of objectief aan te schaffen. Je profiteert daarnaast tot 31 december 2015 van een rentevrije aflossing over de gehele leaseperiode!

Klik hier voor meer informatie.

Cameraland is niet voor niets dé Canon Pro dealer voor nederland met het grootste marktaandeel onder vakfotografen en professionals!

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top