Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Cameraland Zakelijk

Cameraland staat bij de meeste mensen bekend als een winkel met een zeer uitgebreid assortiment foto-apparatuur, wat uiteraard ook zeker het geval is, maar onze activiteiten gaan veel verder dan alleen producten verkopen. Wij onderhouden warme banden met een groot aantal partijen binnen de fotobranche, van professionele fotografen tot productiebedrijven, en werken nauw samen om alle mogelijke vraagstukken en verzoeken die tot ons komen af te handelen. Lees hieronder waar wij jou mee van dienst kunnen zijn.


Lease

Als professioneel fotograaf heb je goede apparatuur nodig om je beroep uit te kunnen oefenen, maar je hebt niet altijd het budget voorhanden om deze aan te schaffen. Dit kan erg vervelend zijn, zeker wanneer je specifieke apparatuur nodig hebt om een opdracht uit te voeren. In deze situaties kan leasen uitkomst bieden.

Klik hier voor meer informatie over leasen bij Cameraland


Professionele Studiobouw

Wil je een bestaande studio verbouwen of een nieuwe studio opzetten? Cameraland heeft de apparatuur en de expertise om een complete film- of fotostudio op te zetten en in te richten. Hierbij gaan wij verder dan alleen het aanleveren van de apparatuur, wij leveren tevens het bouwmateriaal en de vakmensen om het gehele project van A tot Z in te vullen. Denk hierbij aan het installeren van een truss systeem voor studiolampen, de beschildering en belettering van wanden en meubilair en het installeren van alle benodigde studio-apparatuur.

Klik hier voor meer informatie over professionele studiobouw bij Cameraland


Apparatuur en ondersteuning voor online verkopers

Online verkoop begint met het maken van een goede productfoto. Dit geldt voor iemand die zijn of haar auto aanbiedt op marktplaats, de eigenaar van een webshop, maar zeker ook voor bijvoorbeeld de professionele autodealer. Hoe maak je een goede productfoto? Lang niet elk bedrijf heeft de expertise in huis om de producten die zijn online aanbieden ook perfect te fotograferen en geschikt te maken voor het plaatsen op een website, wij kunnen je hierbij goed van dienst zijn."We hebben onlangs nog een mooi project afgerond bij Audi Amsterdam, waar we een complete fotostudio hebben opgezet. Als flagship dealer van Audi in Nederland wilden zij hun productfotografie naar een hoger niveau tillen, maar ze wisten niet goed hoe en hadden evenmin de apparatuur hiervoor. Cameraland bleek een goede partner voor Audi om hun ambities op dit vlak te realiseren."
Bart Bel - B2B Manager

Neem voor meer informatie of een offerte contact op met Bart Bel – bart@cameraland.nl

Grootschalige aanschaf van apparatuur

Ben jij op zoek naar een partij die in grote aantallen foto- en videoapparatuur kan aanleveren? Wij verkopen niet uitsluitend aan particulieren, maar we hebben tevens ruime ervaring in het leveren van apparatuur aan overheden en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan camera's voor scholen, printers voor kantoren, action cams voor evenementen; vrijwel alle apparatuur die wij online verkopen kunnen we ook in bulk leveren.

Voor meer informatie of een offerte kun je contact opnemen met Dick Mackaaij – dick@cameraland.nl


Ondersteuning voor professionele fotografen

Alle apparatuur kan mankementen vertonen, zo ook foto-apparatuur. Wanneer dat gebeurt wil iedere fotograaf natuurlijk dat zijn of haar apparatuur, wanneer deze gerepareerd moet worden, ook weer tijdig kan worden opgehaald. Voor professionele fotografen is een snelle en kundige afhandeling van reparaties zelfs essentieel voor de uitoefening van hun beroep. Wij begrijpen dit als geen ander en kunnen, door professionele ondersteuning vanuit de branche, er ook voor zorgen dat je als beroepsfotograaf kunt profiteren van een snelle afhandeling van reparaties. Mocht een reparatie toch langer duren, dan is het mogelijk gebruik te maken van leen-apparatuur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susanna – susanna@cameraland.nl


Marketing via Social Media

De tijd dat marketing betekende dat je uitsluitend een mooie advertentie plaatste in een blad ligt ver achter ons. Steeds meer bedrijven zoeken naar manieren om zich via social media te profileren, hierbij is een podium om een publiek te bereiken essentieel. Wij hebben in een paar jaar tijd een zeer groot en succesvol platform voor social media gecreëerd, onze Facebookpagina telt meer dan 60.000 volgers en heeft een hoge mate van interactie. Dit is een geweldig platform om ons bedrijf en bepaalde acties onder de aandacht te brengen. Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Cameraland op Facebook

Workshop Facebook voor bedrijven
Door vallen en opstaan hebben wij in de loop der jaren zeer veel expertise opgebouwd op het gebied van social media en dan met name Facebook. Hoe maak je een bedrijspagina op Facebook en hoe zorg je ervoor dat je ook echte interactie krijgt met jouw doelgroep? Wat zijn de valkuilen en hoe zorg je ervoor dat je negatieve reacties ombuigt naar een positief beeld over jouw bedrijf?

Breng jouw project onder de aandacht
Ben jij bezig met een project of heb je een goede doelen actie opgezet waarbij fotografie centraal staat? Wellicht kunnen wij je helpen deze actie bij een groter publiek onder de aandacht te brengen!

Voor meer informatie en een offerte kun je contact opnemen met Jelle Wognum – jelle@cameraland.nl


Fotowedstrijden sponsoren

Een effectieve manier om meer naamsbekendheid te verkrijgen is door jouw merk te koppelen aan een fotowedstrijd. Wij organiseren al geruime tijd fotowedstrijden waar enkele honderden tot zelfs duizenden mensen aan mee doen. De foto's die mensen inzenden worden vervolgens door veelvoud aan mensen gezien, wat betekent dat we hiermee op een leuke en vrijblijvende manier een zeer groot publiek kunnen bereiken. Wij bieden jou de mogelijkheid om als sponsor op te treden bij een fotowedstrijd, waarbij we in alle uitingen melding doen van jouw bedrijf als sponsor, inclusief logo en eventuele link naar een website.

Voor meer informatie en een offerte kun je contact opnemen met Jelle Wognum – jelle@cameraland.nl

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top