Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Verzendoptie Levertijd
Thuisbezorgd: Volgende werkdag overdag Morgen (volgende werkdag) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Overmorgen overdag Overmorgen (2 werkdagen) in de ochtend of middag.
Thuisbezorgd: Vanavond tussen 18:00 en 22:00 Dezelfde avond nog bezorgd tussen 18:00 en 22:00 uur.
Thuisbezorgd: Morgenavond tussen 18:00 en 22:00 Morgen (volgende werkdag) tussen 18:00 en 22:00 uur.
Pakje gemak locatie 1 á 2 werkdagen
Afhalen in onze winkel in Alkmaar 1 tot 3 werkdagen
Groot materieel 2 tot 3 werkdagen
Cursus Wordt niet verzonden
Meer dan 10.000 producten!
Categorieën
Merken

Cameraland Olympus Playground

De Cameraland Olympus Playground is een interactief evenement dat helemaal in het teken staat van fotograferen met Olympus. Je kunt op zondagmiddag 20 november gratis deelnemen aan een van de leukste fotografische evenementen van 2016. De locatie is het tuincentrum Sluistuinen in Alkmaar, een plek waar planten en kunst worden gecombineerd tot een waanzinnige speelveld voor fotografen. We hebben speciaal voor deze dag alle systeemcamera's en objectieven van Olympus ter beschikking gesteld, waaronder de nieuwe E-M1 Mark II. Pak een camera, kies een lens en baan jouw weg door alle gangetjes en kassen van het tuincentrum.

De Cameraland Olympus Playground vindt plaats op zondagmiddag van 12:00 tot 16:00 in Sluistuinen in Alkmaar. De playground is overdekt en zal ook bij slechte weersomstandigheden doorgaan. Deelname is gratis en iedereen is welkom, mis het niet!


Het programma - Wat is er allemaal te doen?

1
It's an amazing world

Beleef de sneak preview van de nieuwe Olympus E-M1 Mark II. Met de komst van de E-M1 sloeg Olympus de spijker recht op de kop, menig fotograaf heeft zijn of haar zware reflexuitrusting ingeruild voor de ongelooflijke kwaliteit en compactheid van de E-M1. Met de E-M1 Mark II laat Olympus zien dat ze er in geslaagd de kwaliteit, mogelijkheden en snelheid nog verder te verbeteren


2
It's a different world

Bezoek onze speciale lenzenbar. We hebben alle lenzen die Olympus momenteel op de markt heeft klaargezet voor jou om uit te kiezen en om mee te fotograferen. Op deze manier ontdek je op een snelle en leuke manier de mogelijkheden van een groothoek-, tele- of die hele mooie portretlens.


3
It's a chill world

Uiteraard moet er ook ruimte zijn voor ontspanning, en dat kan op onze chill plek. Geniet tussen het fotograferen door van een momentje rust aan de bar en chill, wij geven een rondje...


4
It's a world of changing

Heb jij foto-apparatuur waar je graag vanaf wilt? Wij willen ze graag van je kopen! Onze occasion inkoper is aanwezig om direct een taxtatie te doen op de spullen die je eventueel wilt verkopen of inruilen, cash for your camera dus. Uiteraard is deze taxatie gratis en geheel vrijblijvend.


5
It's a crazy world

De Olympus OM-D systeemcamera's zijn uitgerust met enkele super leuke en interessante features voor de creatieve fotografen. Denk bijvoorbeeld aan een Live Bulb / Live Time functie waarmee je geweldige light paintings kunt maken, of gebruik Live Composite voor het fotograferen van vuurwerk of sterren. Jelle Wognum zal je laten zien hoe deze features werken en wat je ermee kan doen. Hij laat je tevens zien hoe je met behulp van filters de creatieve mogelijkheden van nachtfotografie overdag kan nabootsen.


6
It's a small world

Ontdek de mogelijkheden van macro fotografie met Arend Spaans. Voor deze workshop hebben we diverse Olympus camera's en lenzen klaarstaan die zeer geschikt zijn voor macrofotografie. Arend zal aan de hand van tips en voorbeelden laten zien hoe je tot verbluffende resultaten kunt komen, waarna je dit uiteraard zelf kan proberen.


7
It's a beautiful world

Brendan de Clercq is Olympus ambassadeur en professioneel mode- en portretfotograaf. Tijdens deze workshop laat hij je zien hoe je het moment, de kracht en de blik van jouw model perfect vast kan leggen. Stap bij hem binnen en laat je fotograferen of leer van hem hoe je jouw fashion en/of portretfoto's naar een hoger niveau tilt.


Maak de mooiste foto en win een stijlvolle leren OM-D Messenger Bag.

Je krijgt tijdens de Cameraland Olympus Playground je eigen geheugenkaartje, die je ook mag houden om thuis rustig de resultaten van jouw playground avontuur te bekijken. Heb jij volgens jou de mooiste foto gemaakt? Stuur deze dan in en maak kans op een stijlvolle en luxe leren Olympus OM-D Messenger Bag ter waarde van 149 euro!

Win Olympus Messenger Bag

Olympus OM-D E-M1 Mark II - Revolutionair of gewoon beter?

Olympus heeft de E-M1 Mark II geïntroduceerd als de Micro Four Thirds-camera van de toekomst. Is dit een mooie slogan of is deze camera echt zijn tijd vooruit? Het valt niet te ontkennen dat de E-M1 Mark II zeer indrukwekkende specificaties heeft en is uitgerust met alle moderne features. De camera is snel, zeg maar gerust ongelooflijk snel. Er is een nieuwe TruePic VIII-processor, een nieuwe 20 megapixel Live MOS-sensor en een nieuwe ingebouwde vijf-assige beeldstabilisatie. Daarnaast zijn de specificaties voor video sterk verbeterd met 4K Ultra HD resolutie met een bitrate tot 236 Mbps. Evenals zijn voorganger is de body bestand tegen spatwater, stof en temperaturen tot -10°C. Alles bij elkaar een bijzonder indrukwekkende camera dus, maar oordeel zelf en probeer de E-M1 Mark II tijdens de Sneak Preview op de Cameraland Olympus Playground.Sluistuinen


Adres

Oude Helderseweg 85B
Alkmaar


Datum en tijd
Zondag 20 november
Van 12:00 tot 16:00

loadingLoading...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt cameraland.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren
To Top