Open School: Zelf je sensor reinigen
Open School: Zelf je sensor reinigen
€ 0,00

Open School: Zelf je sensor reinigen

  Open School: Zelf je sensor reinigen
23 maart 2019
10:00 - 11:00
GRATIS € 0,00
Helaas geen plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland Studio
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Open School: Zelf je sensor reinigen

Wanneer je met een spiegelreflexcamera of systeemcamera fotografeert, kan er tijdens het wisselen van objectieven stof of vuil op de sensor komen. Dit zorgt voor lelijke vlekken op je foto's en dat wil je natuurlijk niet hebben. Je kunt je sensor professioneel laten reinigen, maar met de juiste kennis en producten is dit ook prima zelf te doen. Wil je niet afhankelijk zijn van een ander, maar zelf je sensor reinigen? Dan is deze les echt iets voor jou!


Speciale Actie!

10% Korting

Kom naar de Open school en profiteer van 10% korting op alle sensor reinigings producten.


Tijdens deze gratis les laten we diverse reinigingsproducten zien en vertellen we stap voor stap wat de juiste procedures zijn om een sensor te reinigen. We gaan hierbij in op droge reiniging in het geval van een of enkele stofjes en op natte reiniging wanneer er sprake is van meer hardnekkig vuil. We laten je tevens zien hoe je eenvoudig kunt controleren of er sprake is van stof of vuil op je sensor.

De Open School "Zelf je sensor reinigen" vindt plaats op zaterdag 23 maart van 10:00 tot 11:00. Deelname is gratis. Meld je dus snel aan!

Let op: Dit betreft een les over het zelf reinigen van je camerasensor. We zullen deze dag dus geen sensors reinigen, maar laten zien hoe je dit zelf kunt doen.


Cameraland Open School

Cameraland is meer dan alleen een camerawinkel waar je terecht kunt voor foto-apparatuur. Al onze medewerkers zijn gepassioneerde fotografen en wij delen dan ook graag onze kennis over - en passie voor fotografie. De Cameraland Open School is een initiatief dat volledig aansluit op onze overtuiging dat fotograferen een geweldige hobby die iedereen kan leren, mits zij de kans daartoe krijgen. De Open School is hierom ook zo laagdrempelig mogelijk gehouden, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis bij te wonen. De nadruk ligt op praktische kennis die je direct moet kunnen toepassen, onze docenten zijn dan ook veelal fotografen die hun eigen kennis en ervaringen delen.

Lijkt het jou leuk om zelf een keer les te geven?
Informeer gerust naar de mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Jelle Wognum - jelle@cameraland.nl


Cameraland Open School

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 23 maart
Van 10.00 tot 11.00 uur


Tijdens het evenement kan worden gefilmd en/of gefotografeerd. Bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat de Cameraland opnamen van jou kan maken en deze eventueel verspreidt via haar mediakanalen.

Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Open School: Zelf je sensor reinigen of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice