Open School: Vogelfotografie
Open School: Vogelfotografie
€ 0,00

Open School: Vogelfotografie

  Open School: Vogelfotografie
13 april 2019
10:00 - 11:00
GRATIS € 0,00
Helaas geen plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland Studio
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Open School: Vogelfotografie

Vogels zijn bijzonder fotogenieke dieren, het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen graag naar vogels kijken en ze proberen te fotograferen. Dat laatste is alleen best lastig. Vogels zijn erg moeilijk te benaderen en zijn letterlijk zo weggevlogen. Een eend wil nog wel voor je poseren, maar dat is wel een uitzondering. Daarnaast zijn sommige meer exotische vogels ook nog eens erg lastig te vinden. En als je eindelijk je vogel gevonden hebt en deze goed in beeld hebt is de vraag wat de juiste instellingen zijn. Een te lange sluitertijd en je krijgt bewegingsonscherpte, maar je wilt ook niet een te hoge ISO instellen. Of toch wel?

Tijdens deze Open School zal Cameraland medewerker Kevin Sundermann je een uitgebreide introductie geven in de vogelfotografie. Zo gaat hij in op de apparatuur die je hiervoor kunt gebruiken, waar je op moet letten tijdens het fotograferen en vertelt hij over mooie gebieden in Noord-Holland. Daarnaast laat hij diverse prachtige beelden uit zijn zeer omvangrijke portfolio zien en vertelt hoe deze tot stand zijn gekomen.


Speciale Actie!

10% Korting op het Praktijkboek Vogelfotografie

Het Praktijkboek vogelfotografie is een standaardwerk voor iedereen die zich interesseert voor en wil verdiepen in vogelfotografie. Het beschrijft alle aspecten van vogelfotografie en verbeeldt deze met spectaculaire en bijzondere foto's van vogels. Profiteer tijdens de Open School van 10% korting!


Kevin is een zeer gepassioneerde vogelfotograaf. Al van jongs af aan ging trok hij de natuur in met zijn camera en trachtte hij zoveel mogelijk vogels en andere dieren vast te leggen. Er is in de loop der jaren weinig veranderd, behalve dat de apparatuur die hij meezeult al groter en zwaarder lijkt te worden. Kevin mag zich met recht een expert op het gebied van vogelfotografie noemen, zijn jarenlange ervaring heeft hem veel geleerd over de beste locaties om specifieke vogelsoorten te vinden en hij weet als geen ander vogels als ware modellen vast te leggen.

De Open School "Vogelfotografie" vindt plaats op zaterdag 13 april van 10:00 tot 11:00. Deelname is gratis, maar er zijn wel beperkte plaatsen. Meld je dus snel aan!

Selectie foto's van Kevin Sundermann

Cameraland Open School

Cameraland is meer dan alleen een camerawinkel waar je terecht kunt voor foto-apparatuur. Al onze medewerkers zijn gepassioneerde fotografen en wij delen dan ook graag onze kennis over - en passie voor fotografie. De Cameraland Open School is een initiatief dat volledig aansluit op onze overtuiging dat fotograferen een geweldige hobby die iedereen kan leren, mits zij de kans daartoe krijgen. De Open School is hierom ook zo laagdrempelig mogelijk gehouden, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis bij te wonen. De nadruk ligt op praktische kennis die je direct moet kunnen toepassen, onze docenten zijn dan ook veelal fotografen die hun eigen kennis en ervaringen delen.

Lijkt het jou leuk om zelf een keer les te geven?
Informeer gerust naar de mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Jelle Wognum - jelle@cameraland.nl


Cameraland Open School

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 13 april
Van 10.00 tot 11.00 uur

Tijdens het evenement kan worden gefilmd en/of gefotografeerd. Bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat de Cameraland opnamen van jou kan maken en deze eventueel verspreidt via haar mediakanalen.
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Open School: Vogelfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice