Open School: Macrofotografie
Open School: Macrofotografie
€ 0,00

Open School: Macrofotografie

  Open School: Macrofotografie
06 april 2019
10:00 - 11:00
GRATIS € 0,00
Nog 8 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Open School: Macrofotografie

Macrofotografie is de kunst van het kleine groot in beeld brengen. Denk hierbij aan foto's van insecten, bloemen, vlinders etc.. Het is een populaire tak van fotografie waarvoor ontzettend veel gespecialiseerde artikelen te verkrijgen zijn, zoals macrolenzen die je in staat stellen onderwerpen tot tweemaal hun ware grootte in beeld te brengen. Voor iemand die nog geen ervaring heeft met macrofotografie en ook nog niet zeker weet of dit uit gaat groeien tot een passie, is de investering in een gespecialiseerde macrolens wellicht iets te groot. Gelukkig zijn er naast macrolenzen ook goedkope alternatieven waarmee je prima kunt experimenteren. Tijdens deze gratis les laten we je graag alle opties zien!

De Open School "Macrofotografie" vindt plaats op zaterdag 6 april van 10:00 tot 11:00. Deelname is gratis, maar er zijn wel beperkte plaatsen. Meld je dus snel aan!

De les wordt gegeven door Lars Polder, Cameraland medewerker en schrijver van het grote macro fotografie boek. Lars laat je zien hoe je macrofoto's kunt maken met behulp van tussenringen, voorzetlenzen en speciale macrolenzen. Tussenringen zijn holle lenselementen die je tussen de body van je camera en de lens plaatst, hierdoor wordt feitelijk de sensor naar achteren geplaatst en komt het beeld vergroot op de sensor. Voorzetlenzen kun je zien als een soort vergrootglas dat je voorop je lens schroeft. Beide opties zijn relatief goedkoop en een leuke manier om kennis te maken met macrofotografie.

Heb je de smaak van macro te pakken en wil je verder in deze fantastische tak van fotografie? Dan zul je al snel de verleiding voelen een speciale macrolens aan te schaffen, waarmee je nog mooiere resultaten kunt bereiken. Lars zal tijdens de les ook ingaan op verschillende soorten macrolenzen en hoe je deze gebruikt en waar je op moet letten. Kortom een super interessante les voor zowel beginnende als meer gevordere macrofotografen!


Cameraland Open School

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 6 april
Van 10:00 tot 11:00

Tijdens het evenement kan worden gefilmd en/of gefotografeerd. Bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat de Cameraland opnamen van jou kan maken en deze eventueel verspreidt via haar mediakanalen.
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Open School: Macrofotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice