Open School: Lenscalibratie en Sweetspot
Open School: Lenscalibratie en Sweetspot
€ 0,00

Open School: Lenscalibratie en Sweetspot

  Open School: Lenscalibratie en Sweetspot
19 januari 2019
10:00 - 11:00
GRATIS € 0,00
Helaas geen plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Open School: Lenscalibratie en Sweetspot

Heb je met een bepaalde lens last van onscherpe foto's? Mogelijk is er sprake van front - of back focus. Dit betekent dat je lens niet precies scherpstelt waar jij dat wilt, maar net ervoor (front focus) of erachter (back focus). Cameraland medewerker Steven Poldner laat tijdens deze Open School sessie zien hoe je dit probleem kan herkennen en, ook niet onbelangrijk, hoe je dit zelf kan oplossen en wat je daarvoor nodig hebt. Wij adviseren hiervoor een Spyder LensCal, een super handige tool waarmee je eenvoudig de front of backfocus van een lens kan meten.


Speciale Actie!

10% Korting op Datacolor Spyder LensCal

ijdens deze Open School leer je hoe je zelf de front- en backfocus van je camera kan meten. De Datacolor Spyder Lens Cal is een perfecte tool hiervoor. Profiteer tijdens de Open School van 10% korting!


Vind de sweetspot!

Steven toont tijdens deze Open School tevens hoe je de zogenaamde sweetspot van een lens kan vinden. De sweetspot is het diafragma waarop de lens de scherpste beelden oplevert. Dit is per lens verschillend en zul je daarom ook per lens uit moeten zoeken. Je kunt deze informatie vaak op internet vinden, maar het is ook mogelijk om dit zelf uit te vogelen. Uiteraard gaat Steven ook in op alle vragen die je hebt over lens- en cameracalibratie, sweetspots en de verschillen tussen merken lenzen.

De Open School "Lenscalibratie en Sweetspot" vindt plaats op zaterdag 19 januari van 10:00 tot 11:00. Deelname is gratis, maar er zijn wel beperkte plaatsen. Meld je dus snel aan!

Cameraland Open School

Cameraland is meer dan alleen een camerawinkel waar je terecht kunt voor foto-apparatuur. Al onze medewerkers zijn gepassioneerde fotografen en wij delen dan ook graag onze kennis over - en passie voor fotografie. De Cameraland Open School is een initiatief dat volledig aansluit op onze overtuiging dat fotograferen een geweldige hobby die iedereen kan leren, mits zij de kans daartoe krijgen. De Open School is hierom ook zo laagdrempelig mogelijk gehouden, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis bij te wonen. De nadruk ligt op praktische kennis die je direct moet kunnen toepassen, onze docenten zijn dan ook veelal fotografen die hun eigen kennis en ervaringen delen.

Lijkt het jou leuk om zelf een keer les te geven?
Informeer gerust naar de mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Jelle Wognum - jelle@cameraland.nl


Cameraland Open School

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 19 januari
Van 10.00 tot 11.00 uur

Tijdens het evenement kan worden gefilmd en/of gefotografeerd. Bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat de Cameraland opnamen van jou kan maken en deze eventueel verspreidt via haar mediakanalen.
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Open School: Lenscalibratie en Sweetspot of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice