Open School: Landschapsfotografie
Open School: Landschapsfotografie
€ 0,00

Open School: Landschapsfotografie

  Open School: Landschapsfotografie
02 maart 2019
10:00 - 11:00
GRATIS € 0,00
Helaas geen plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Open School: Landschapsfotografie

Van gewoon mooi naar magisch mooi!

Landschapsfotografie is een leuke - en vooral ook ontspannende vorm van fotografie. Of je nou door de weilanden, de bossen of de duinen loopt; overal kun je mooi fotograferen. Het is dan ook perfect te combineren met buiten zijn en de natuur beleven. Hoe leuk het ook is, een goede landschapsfoto maken is niet makkelijk. Een magische landschapsfoto vergt geduld, weten wat je wilt fotograferen en uiteraard hoe je dat het beste kan fotograferen.

Voor een goede landschapsfoto heb ik toch alleen maar een groothoeklens nodig? Het is waar dat veel mooie landschapsfoto's met groothoeklenzen worden gemaakt, maar er zijn ook duidelijke voorbeelden waarin een telelens een mooier resultaat oplevert. Daarnaast kun je door het juiste gebruik van filters, een statief en kennis van de hyperfocale afstand ervoor zorgen dat jouw landschapsfoto er echt uitsprint.


Speciale Actie!

10% Korting op afstandbedieningen en statieven

Kom langs, volg de GRATIS les en profiteer van deze fantastische aanbieding!


De Open School "Landschapsfotografie" vindt plaats op zaterdag 16 februari van 10:00 tot 11:00. Deelname is gratis, maar er zijn wel beperkte plaatsen. Meld je dus snel aan!

Cameraland Open School

Cameraland is meer dan alleen een camerawinkel waar je terecht kunt voor foto-apparatuur. Al onze medewerkers zijn gepassioneerde fotografen en wij delen dan ook graag onze kennis over - en passie voor fotografie. De Cameraland Open School is een initiatief dat volledig aansluit op onze overtuiging dat fotograferen een geweldige hobby die iedereen kan leren, mits zij de kans daartoe krijgen. De Open School is hierom ook zo laagdrempelig mogelijk gehouden, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis bij te wonen. De nadruk ligt op praktische kennis die je direct moet kunnen toepassen, onze docenten zijn dan ook veelal fotografen die hun eigen kennis en ervaringen delen.

Lijkt het jou leuk om zelf een keer les te geven?
Informeer gerust naar de mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Jelle Wognum - jelle@cameraland.nl


Cameraland Open School

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 16 februari
Van 10.00 tot 11.00 uur

Tijdens het evenement kan worden gefilmd en/of gefotografeerd. Bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat de Cameraland opnamen van jou kan maken en deze eventueel verspreidt via haar mediakanalen.
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Open School: Landschapsfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice