Open School: Kleurkalibratie
Open School: Kleurkalibratie
€ 0,00

Open School: Kleurkalibratie

  Open School: Kleurkalibratie
25 mei 2019
10:00 - 11:00
GRATIS € 0,00
Nog 13 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland Studio
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
  • De mooiste fotozaak van Nederland
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,4
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Open School: Kleurkalibratie

Je hebt een foto of video opgenomen en wilt deze gaan bewerken. Je past op basis van het beeld dat je ziet de kleurbalans aan om precies het beeld te krijgen dat jij voor ogen hebt. Je deelt je werk online of print deze uit en wat blijkt, de kleuren zijn totaal anders dan jij voor ogen had. Hoe kan dit? Het kleurenprofiel van je beeldscherm is niet goed ingesteld. En nu? Je kunt het kleurenprofiel handmatig herstellen, maar dat is een vrij lastige klus. Eenvoudiger is om gebruik te maken van een speciale kalibratie apparatuur.

Specialist Fred Hoogervorst legt je tijdens de Open School Kleurkalibratie alles uit over het kalibreren van je computerscherm, laptop en printer. Bij een juiste kleurweergave van je scherm is "What you see is what you get", maar hoe bereik je dat in de praktijk en welke hulpmiddelen heb je daarvoor nodig? Fred laat aan de hand van zijn eigen werk zien wat kleurkalibratie voor invloed heeft op het beeld dat je maakt en hoe je snel en eenvoudig je scherm kalibreert met behulp van Datacolor Spyder kalibratie tools.


Speciale Actie!

10% Korting op Datacolor Spyder Kalibratie!

Tijdens deze Open School leer je hoe je zelf je monitor of printer kan kalibreren. De Datacolor Spyder Kalibratie is een perfecte tool hiervoor. Profiteer tijdens de Open School van 10% korting!


De Open School "Kleurkalibratie" vindt plaats op zaterdag 25 mei van 10:00 tot 11:00. Deelname is gratis, maar er zijn wel beperkte plaatsen. Meld je dus snel aan!

Cameraland Open School

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 25 mei
Van 10:00 tot 11:00

Cameraland Open School

Cameraland is meer dan alleen een camerawinkel waar je terecht kunt voor foto-apparatuur. Al onze medewerkers zijn gepassioneerde fotografen en wij delen dan ook graag onze kennis over - en passie voor fotografie. De Cameraland Open School is een initiatief dat volledig aansluit op onze overtuiging dat fotograferen een geweldige hobby die iedereen kan leren, mits zij de kans daartoe krijgen. De Open School is hierom ook zo laagdrempelig mogelijk gehouden, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis bij te wonen. De nadruk ligt op praktische kennis die je direct moet kunnen toepassen, onze docenten zijn dan ook veelal fotografen die hun eigen kennis en ervaringen delen.

Lijkt het jou leuk om zelf een keer les te geven?
Informeer gerust naar de mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Jelle Wognum - jelle@cameraland.nl

Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Open School: Kleurkalibratie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice