Open School: Kleurkalibratie
Open School: Kleurkalibratie
€ 0,00

Open School: Kleurkalibratie

  Open School: Kleurkalibratie
02 maart 2019
10:00 - 11:00
GRATIS € 0,00
Nog 23 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Open School: Kleurkalibratie

Je hebt een foto of video opgenomen en wilt deze gaan bewerken. Je past op basis van het beeld dat je ziet de kleurbalans aan om precies het beeld te krijgen dat jij voor ogen hebt. Je deelt je werk online of print deze uit en wat blijkt, de kleuren zijn totaal anders dan jij voor ogen had. Hoe kan dit? Het kleurenprofiel van je beeldscherm is niet goed ingesteld. En nu? Je kunt het kleurenprofiel handmatig herstellen, maar dat is een vrij lastige klus. Eenvoudiger is om gebruik te maken van een speciale kalibratie apparatuur.

De Open School "Kleurkalibratie" vindt plaats op zaterdag 2 maart van 10:00 tot 11:00. Deelname is gratis, maar er zijn wel beperkte plaatsen. Meld je dus snel aan!

Specialist Fred Hoogervorst legt je tijdens de Open School Kleurkalibratie alles uit over het kalibreren van je computerscherm, laptop en printer. Bij een juiste kleurweergave van je scherm is "What you see is what you get", maar hoe bereik je dat in de praktijk en welke hulpmiddelen heb je daarvoor nodig? Fred laat aan de hand van zijn eigen werk zien wat kleurkalibratie voor invloed heeft op het beeld dat je maakt en hoe je snel en eenvoudig je scherm kalibreert met behulp van Datacolor Spyder kalibratie tools.


Speciale Actie!

10% Korting op Datacolor Spyder Kalibratie!

Tijdens deze Open School leer je hoe je zelf je monitor of printer kan kalibreren. De Datacolor Spyder Kalibratie is een perfecte tool hiervoor. Profiteer tijdens de Open School van 10% korting!


Cameraland Open School

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 2 maart
Van 10:00 tot 11:00

Tijdens het evenement kan worden gefilmd en/of gefotografeerd. Bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat de Cameraland opnamen van jou kan maken en deze eventueel verspreidt via haar mediakanalen.
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Open School: Kleurkalibratie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice