Open School: Echte Scherpe Foto's
Open School: Echte Scherpe Foto's
0,00

Open School: Echte Scherpe Foto's

  Open School: Echte Scherpe Foto's
08 februari 2020
10:00 - 11:00
GRATIS € 0,00
Helaas geen plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Cameraland Studio
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Open School: Echte Scherpe Foto's

"Waarom zijn mijn foto's niet scherp? Is er iets mis met mijn techniek? Is er iets mis met mijn fotospullen?"br>

Voor veel mensen is het best lastig te achterhalen wat precies de oorzaak is als hun foto's onvoldoende scherp zijn. Dat is goed te begrijpen, er zijn namelijk veel soorten onscherpte. Tijdens de Open School 'Mijn foto's zijn niet scherp genoeg' laten we deze zien en geven we aan hoe je scherpteproblemen voorkomt of oplost. Ook als je niet écht duidelijke scherpteproblemen hebt kan deze Open School nuttig zijn, al is het alleen maar om te zien of nóg beter kan.

Cameratechniek-expert Lars Polder geeft veel verschillende voorbeelden van onscherpte en laat zien wat je hiertegen kan doen. We gaan het hebben over onder meer: Beweging van het onderwerp - Beweging/trilling van de camera - Scherpstelling - Autofocus - Front focus/back focus - Scherptediepte - Optische kwaliteit en lensfouten - Scherptediepte - Verscherping in de camera - Scherpte en fotobewerking. Neem vooral ook je eigen onscherpe foto's mee op een SD card of USB-stick, dan gebruiken we deze als voorbeeld. Maak graag wel even een selectie van maximaal 2 foto's.

De Open School "Echte scherpe foto's" vindt plaats op zaterdag 8 februari van 10:00 tot 11:00. Deelname is gratis, maar er zijn wel beperkte plaatsen. Meld je dus snel aan!

Cameraland Open School

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 8 februari
Van 10.00 tot 11.00 uur

Cameraland Open School

Cameraland is meer dan alleen een camerawinkel waar je terecht kunt voor foto-apparatuur. Al onze medewerkers zijn gepassioneerde fotografen en wij delen dan ook graag onze kennis over - en passie voor fotografie. De Cameraland Open School is een initiatief dat volledig aansluit op onze overtuiging dat fotograferen een geweldige hobby die iedereen kan leren, mits zij de kans daartoe krijgen. De Open School is hierom ook zo laagdrempelig mogelijk gehouden, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis bij te wonen. De nadruk ligt op praktische kennis die je direct moet kunnen toepassen, onze docenten zijn dan ook veelal fotografen die hun eigen kennis en ervaringen delen.

Lijkt het jou leuk om zelf een keer les te geven?
Informeer gerust naar de mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Jelle Wognum - jelle@cameraland.nl

Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Open School: Echte Scherpe Foto's of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice