Open School: Basis productfotografie
Open School: Basis productfotografie
€ 0,00

Open School: Basis productfotografie

  Open School: Basis productfotografie
09 februari 2019
10:00 - 11:00
GRATIS € 0,00
Nog 16 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Voor 23:59 besteld is morgen in huis
  • Meer dan 10.000 producten
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,3
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Open School: Basis productfotografie

De tijd dat alleen grote winkels een online webshop hadden zijn al lang achter ons, je ziet tegenwoordig al meer mensen producten aanbieden op een eigen webwinkel of ander online platform. Het is en blijft echter wel van groot belang dat deze producten mooi worden gepresenteerd en daarvoor heb je goede foto's nodig. Mooie, duidelijke en scherpe productfoto's zijn essentieel om de aandacht te trekken en potentiële klanten te verleiden iets aan te schaffen!

Goede productfoto’s makkelijk gemaakt

Productfoto’s maken met eenvoudige middelen, levert dat goede resultaten op? Wij vinden van wel en gaan dat tijdens deze Open School laten zien. De Caruba Photocube is een soort mini-fotostudio, waarmee je je product in een mooi zacht licht zet. Prima geschikt voor het fotograferen van kleinere tot middelgrote producten, verpakkingen, glaswerk, metalen objecten, keramiek, serviesgoed, enzovoorts. Met de Photocube heb je geen last van vervelende schaduwen.


Speciale Actie!

10% Korting op alle Caruba Portable Photocubes

Tijdens deze Open School leer je hoe je eenvoudig goede productfoto's maakt. De Caruba Portable Photocube LED is een perfecte tool hiervoor. Profiteer tijdens de Open School van 10% korting!


Het fijne van zo’n Photocube is dat hij geen bijzondere fotokennis van je vraagt. Je ziet het beeld dat je krijgt, je hebt niets te maken met flitslicht. In principe is de Photocube met elk cameratype te combineren. Tijdens onze demonstratie gaan we laten zien met welke camera-instellingen je het makkelijkst goede resultaten krijgt.

De Open School "Eenvoudige productfotografie" vindt plaats op zaterdag 9 februari van 10:00 tot 11:00. Deelname is gratis, maar er zijn wel beperkte plaatsen. Meld je dus snel aan!

Cameraland Open School

Cameraland is meer dan alleen een camerawinkel waar je terecht kunt voor foto-apparatuur. Al onze medewerkers zijn gepassioneerde fotografen en wij delen dan ook graag onze kennis over - en passie voor fotografie. De Cameraland Open School is een initiatief dat volledig aansluit op onze overtuiging dat fotograferen een geweldige hobby die iedereen kan leren, mits zij de kans daartoe krijgen. De Open School is hierom ook zo laagdrempelig mogelijk gehouden, de lessen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis bij te wonen. De nadruk ligt op praktische kennis die je direct moet kunnen toepassen, onze docenten zijn dan ook veelal fotografen die hun eigen kennis en ervaringen delen.

Lijkt het jou leuk om zelf een keer les te geven?
Informeer gerust naar de mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Jelle Wognum - jelle@cameraland.nl


Cameraland Open School

Adres
Van Ostadelaan 290-292
1816 JH Alkmaar
+31 (0)88-515 01 00
Datum en tijd
Zaterdag 9 februari
Van 10.00 tot 11.00 uur

Tijdens het evenement kan worden gefilmd en/of gefotografeerd. Bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat de Cameraland opnamen van jou kan maken en deze eventueel verspreidt via haar mediakanalen.
Laat meer zien
Laat meer zien
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Open School: Basis productfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice