Op/Tech SLR Wrist Strap Black
Op/Tech SLR Wrist Strap Black
16,99

Op/Tech SLR Wrist Strap Black

16,99

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Op/Tech SLR Wrist Strap Black

Op/Tech SLR Wrist Strap Black

Doeltreffende eenvoud

Soms zijn het vooral de simpele dingen die het leven een heel stuk aangenamer kunnen maken. De Optech SLR Wrist Strap is hier een voorbeeld van. Dit Neopreen polsbandje geeft u alle vrijheid die je als fotograaf nodig hebt maar ook de zekerheid waar je als fotograaf van op aan moet kunnen. Wanneer in de drukte iemand per ongeluk uw camera uit uw handen stoot hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat deze op de grond stuk valt. Door de Wrist Strap blijft deze netjes aan uw pols hangen.

Snel losmaken

Wanneer u iemand de camera wilt geven om een foto van uzelf te laten maken of wanneer u de camera op een statief wilt plaatsen hoeft u niet, zoals bij sommige andere produkten, te stoeien met riempjes en drukknoopjes. Met een simpele klik koppelt u de Optech SLR Wrist Strap los van de camera. En even zo simpel klikt u hem natuurlijk ook weer vast.

Comfortabel

Doordat gebruik is gemaakt van neopreen, hetzelfde materiaal wat gebruikt wordt voor duikpakken, voelt de Optech Wrist Strap heel comfortabel aan en irriteert niet. Zelfs wanneer u er lange dagen in warme gebieden mee loopt zult u nog steeds verwonderd zijn over het comfort en draaggemak.

Specificaties
Merk Op/Tech
Type draagcomfort Polsriem
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Schouderriem Nee
Lengte max (cm) 27,9 cm
Lengte min (cm) 27,9 cm
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Op/Tech SLR Wrist Strap Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice