Op/Tech Double Sling Black
Op/Tech Double Sling Black
€ 59,95

Op/Tech Double Sling Black

€ 59,95

Binnenkort beschikbaar

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
  • De mooiste fotozaak van Nederland
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,4
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Op/Tech Double Sling Black

Op/Tech Double Sling Black

De Op/Tech Double Sling biedt hetzelfde snelle gebruiksgemak als de Utility Sling Strap, maar dan maal twee! Deze unieke camerariem heeft een U-vormig neopreen schouderstuk dat het gewicht van twee camera's tot maar liefst 6,8 kilo per stuk effectief over je schouders verdeelt en balanceert. Bovendien vangt het schokken op tijdens het lopen en vermindert het rekbare neopreen het gewicht. Een ideale draagriem voor de actieve fotograaf!

Nooit een opname missen door een verwarde draagriem

De camera's glijden langs de Double Sling camerariemen op en neer met ongeëvenaard gemak en snelheid, zodat je als fotograaf niet alleen een hoog draagcomfort ervaart, maar ook nooit een opname zult missen omdat je draagriem in de war zit. Je hangt je camera's aan de Double Sling met behulp van Op/Tech's exclusieve Uni-Loop connectoren, waardoor de statiefaansluiting beschikbaar blijft. Als je ze niet gebruikt hangen de camera's tegen je heup onder handbereik, maar zodra je gaat fotograferen grijp je met een simpele beweging je camera en ben je klaar voor actie.

Modulair opgebouwde camerariem

De Op/Tech Double Sling is modulair opgebouwd zodat je de draagriem desgewenst kunt aanpassen als je slechts een enkele camera mee wilt nemen. Door eenvoudig de strap onder een van je armen aan te trekken, zit de Double Sling stevig om je schouders, ook al hangt maar aan een kant een camera. De camerariemen zijn in lengte verstelbaar van 58,4 tot 91,4cm waardoor je altijd het ideale draagcomfort kunt instellen. En dankzij de Sling Strap Adaptor System Connector kun je ook het U-vormige deel helemaal loskoppelen en een andere Op/Tech draagriem bevestigen. Flexibel, doordacht en praktisch.
Draagriemen met functionaliteit en kwaliteit.
Bij alle Op/Tech draagriemen ligt de nadruk altijd op functionaliteit en kwaliteit. Op/Tech producten hebben daarom een levenslange garantie tegen materiaal- en productiefouten omdat Op/Tech vindt dat mensen moeten kunnen vertrouwen op een bedrijf en zijn producten. Nog steeds wordt daarom meer dan 90 % van de producten in de eigen fabriek in Belgrade, Montana, gemaakt. Wie een Op/Tech camerariem aanschaft weet dus dat hij echte kwaliteit in handen krijgt voor langdurig gebruiksplezier.
Op/Tech USA is een familiebedrijf
Op/Tech USA is een in 1982 opgericht familiebedrijf. Toen besloot Bill Heckerman dat er een betere manier moest zijn om objectieven te beschermen dan de standaard lensdop. Hij ontwikkelde de Fast Cap, die nog steeds in productie is. Kort daarna volgde de Fashion Strap, de eerste keer dat neopreen voor iets anders gebruikt werd dan voor een duikpak. Deze camerariem baarde daardoor nogal wat opzien. Heckerman bleef buiten de gebaande paden denken en door de jaren heen is het Op/Tech productaanbod sterk uitgebreid.
Specificaties
Merk Op/Tech
Type draagcomfort Harness
Breedte 2,5 cm
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Schouderriem Ja
Lengte max (cm) 130
Lengte min (cm) 130
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Op/Tech Double Sling Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice