Vloggen bij Cameraland

Foto tips met Cameraland & Oostenrijk TV!

Op Oostenrijk TV verschijnt de serie 'Foto tips met Cameraland'. Daarin zie je Ed Dorrestein op inspirerende locaties in de de Tiroler Zugspitz Arena. Tijdens deze afleveringen geeft Ed tips over hoe je het beste kunt fotograferen in de bergen. Bekijk hieronder de laatste aflevering!

Tip 18: Gebruik je voorgrond in landschapsfotografie


Fototip 18: Bij een goede landschapsfoto is de voorgrond net zo belangrijk als de achtergrond. Ed legt uit waar je op moet letten!Over Oostenrijk TV

Oostenrijk TV is hét online inspiratiekanaal voor iedereen die van Oostenrijk houdt. Zij brengen #hetoostenrijkgevoel bij je thuis. Dat doen ze op een vernieuwende manier: alles draait om video! Het liefst zijn ze buiten onderweg, met camera en telefoon in de aanslag om de mooiste beelden met jullie te delen. Oostenrijk TV wil graag mensen inspireren en voorzien van informatie en ideeën om er op uit te gaan en het Oostenrijk gevoel optimaal te beleven.BEKIJK ALLE TIPS »
Ed Dorrestein

Fotograaf / Safarigids

Ed Dorrestein heeft een passie voor natuur- en wildlife fotografie. Hij is zijn carrière in 1984 begonnen als trouwfotograaf, waarna hij jarenlang werkzaam is geweest binnen de camerabranche (waaronder als mede-eigenaar van Cameraland). Ed heeft tevens ruime ervaring als safarigids en gaat nog steeds jaarlijks reizen en fotograferen in Afrika. Hij test regelmatig camera's en schrijft en vertelt daar uitgebreid over.