Olympus WS-853 8GB - Black
Olympus WS-853 8GB - Black
78,00

Olympus WS-853 8GB - Black

78,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Olympus WS-853 8GB - Black

Olympus WS-853 8GB - Black

De gebruiksvriendelijke voicerecorder van Olympus is snel en gemakkelijk .

Stereomicrofoon

De ruisonderdrukkende stereomicrofoons met 90°-constructie leveren geweldige stereo-opnamen waarbij zelfs de kleinste details perfect worden vastgelegd. Alle informatie wordt feilloos vastgelegd, ongeacht waar de spreker staat of in welke richting hij praat.

Intelligente automatische modus

Om het luisteren naar uw opnamen prettiger te maken, past de intelligente automatische modus het opnamevolume aan aan het volume van de geluidsbron. Wanneer een spreker heel hard praat, verlaagt de recorder het invoerniveau, en bij een zachte stem wordt dit juist verhoogd. Het gevolg is dat de opname één volumeniveau kent.

Eenvoudige modus 

Dankzij de twee verschillende weergavestanden, kunt u deze recorder ook gebruiken als u een beginner bent op het gebied van voicerecording. Bij de eenvoudige modus wordt alleen essentiële informatie getoond in een groot en goed leesbaar lettertype, en de menu-opties blijven beperkt tot veelgebruikte functies. Meer ervaren gebruikers beschikken met de normale modus over de volledige functionaliteit.

Uittrekbare USB-stick

Sla eenvoudig gegevens op dankzij de ingebouwde USB-aansluiting. U hoeft ‘m alleen maar in een pc of Mac te steken om de opgenomen spraakbestanden over te zetten van de recorder naar een externe harde schijf. U kunt 'm ook als USB-stick gebruiken om documenten te delen. De USB-aansluiting van de WS-852 heeft een ingebouwde functie voor het opladen van de batterij zodat u zorgeloos op pad kunt.

Specificaties
Merk Olympus
Type audio accessoire Audio Recorder
Microfoon opname Stereo
Type microfoon Stereo
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon
Hoogte 112 mm
Breedte 39 mm
Diepte 18 mm
Gewicht 77 gram
Model Accu AAA Batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Olympus WS-853 8GB - Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice