Olympus RM-CB2 Afstandsbediening met kabel voor E-M1 Mark II
Olympus RM-CB2 Afstandsbediening met kabel voor E-M1 Mark II
59,95

Olympus RM-CB2 Afstandsbediening met kabel voor E-M1 Mark II

59,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Olympus RM-CB2 Afstandsbediening met kabel voor E-M1 Mark II

Olympus RM-CB2 Afstandsbediening met kabel voor de E-M1 Mark II

De RM-CB2 is een elektronische afstandsbedieningkabel voor de Olympus OM-D E-M1 Mark II. Met deze kabel kun je trillingvrij scherpstellen en afdrukken, onmisbaar bij macro- en microfotografie.

Bij macro- en microfotografie, maar ook bij gebruik van (extreem) lange brandpunten is trilling uit den boze. Je gebruikt daarom een stevig statief om de camera te ondersteunen. Ook dan blijft het gevaar bestaan dat er nog steeds trilling kan ontstaan als je de ontspanknop met je vinger indrukt. Op zulke momenten is een afstandsbediening onontbeerlijk.

Elektronisch

De RM-CB2 is een elektronische draadontspanner waarmee je kunt scherpstellen en afdrukken. Hierdoor vermijd je het om de camera aan te raken, waardoor bewegingsonscherpte vermeden wordt. Dit is vooral het geval bij een systeemcamera als de Olympus OM-D E-M1 Mark II, die geen op- en neerklappende spiegel heeft, waardoor je wat betreft trilling in het voordeel bent.

Doordacht

Olympus heeft goed nagedacht bij het ontwerpen van deze draadontspanner. Zo beschikt hij over een 2.5 mm aansluiting, waardoor je de USB-interface vrijhoudt voor bijvoorbeeld tethered shooting of het aansluiten van een PCM audiorecoder, zoals de Olympus LS-100.

Specificaties
Merk Olympus
Aansluitingen 2.5mm remote
Verlengkabel meegeleverd Nee
Opties Overige
Type product Afstandsbediening
Geschikt voor merk Olympus
Productbeoordelingen
1 reviews
“Handig voor kinderfotografie”
Beoordeling door Jossiene (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Ik maak veel foto's met kinderen. Omdat kinderen het soms spannend vinden is het moeilijk ze te laten kijken, door middel van deze afstandbediening kan ik gemakkelijk de kinderen afleiden van het fotomoment en spontane en blije foto's maken. Voor kinderfotografie raadt ik deze afstandbediening zeker aan!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Olympus RM-CB2 Afstandsbediening met kabel voor E-M1 Mark II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice