Olympus PT-EP14  Onderwaterhuis voor E-M1 Mark II
Olympus PT-EP14 Onderwaterhuis voor E-M1 Mark II
1.199,00

Olympus PT-EP14 Onderwaterhuis voor E-M1 Mark II

1.199,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 399,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 39,77 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Olympus PT-EP14 Onderwaterhuis voor E-M1 Mark II

Olympus PT-EP14 Onderwaterhuis voor E-M1 Mark II

Met het PT-EP14 Onderwaterhuis kun je tot een diepte van maar liefst 60 meter fotograferen met je Olympus OM-D E-M1 Mark II. De uiterst veelzijdige onderwaterbehuizing is via het geavanceerde lespoortsysteem te gebruiken met verschillende MFT-objectieven, zoals de M.Zuiko Digital ED 60/2.8 Macro en de M.Zuiko Digital ED 8/1.8 Fisheye Pro.

Wil je professionele onderwaterfoto's maken met je Olympus OM-D E-M1? Bekijk dan het PT-EP14 onderwaterhuis dat over een hoogwaardige behuizing van sterk maar licht polycarbonaat beschikt. Deze waterdichte behuizing heeft geen enkele moeite met een waterdiepte van 60 meter. De PT-EP14 heeft een aantal bijzondere eigenschappen, zoals de mogelijkheid om een vergrootglas te monteren. Hierdoor heb je terwijl je een duikmasker draagt 100 % zicht op de grote elektronische zoeker. Het vergrootglas is eenvoudig te demonteren.

Verwisselbaar lenspoortsysteem

De PT-EP14 is een onderwaterbehuizing van de tweede generatie met een verwisselbaar (los verkrijgbaar) lenspoortsysteem. Het biedt de vrijheid om verschillende MFT-lenzen te gebruiken, zoals de M.Zuiko Digital ED 60/2.8 Macro, de M.Zuiko Digital ED 7-14/2.8 Pro en de M.Zuiko Digital ED 8/1.8 Fisheye Pro.

Geavanceerd flitssysteem

Als je de optische vezelkabel met de FL-LM3 flitser (met de E-M1 meegeleverd) en de optionele UFL-3 onderwaterflitser gebruikt, benut je alle voordelen van het geavanceerde Olympus RC-flitssysteem, zoals de controle over beide flitsers, een kortere oplaadtijd en een minder belaste camera accu.

Specificaties
Merk Olympus
Soort protectie accessoire Onderwaterhuis
Waterdicht tot diepte (meter) 60
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Olympus PT-EP14 Onderwaterhuis voor E-M1 Mark II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice