Olympus MMF-3 4/3 adapter voor MFT
Olympus MMF-3 4/3 adapter voor MFT
175,00

Olympus MMF-3 4/3 adapter voor MFT

175,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Olympus MMF-3 4/3 adapter voor MFT

Olympus MMF-3 lensadapter Four Thirds naar MFT

De Olympus MMF-3 is een hoogwaardige lensadapter waarmee je al je Four Thirds lenzen op een systeemcamera met Micro Four Thirds lensvatting kunt gebruiken. Het is een zogenaamde intelligente adapter die niet alleen zorgt dat de lens op de camera past, maar ook dat functies zoals de belichting en de autofocus blijven werken. De adapter is weerbestendig uitgevoerd, dat wil zeggen dat hij is afgedicht tegen spatwater, regen, zand en stof.

Specificaties
Merk Olympus
Cameramount Micro Four Thirds (MFT)
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Productbeoordelingen
2 reviews
“Ik kwam een oude 4/3 lens tegen die ik nog had met de E-520 de Zuiko Digital 70-300 4-5”
Beoordeling door wim peters (geplaatst op 01-06-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik kwam een oude 4/3 lens tegen die ik nog had met de E-520 de Zuiko Digital 70-300 4-5.6 en had de overweging koop ik een MFT 300mm f4.0 of gebruik ik deze? Besloot de adapter aan te schaffen om mijn besluit te nemen. Ben helemaal blij; scherpstelling is snel en adapter werkt prima. De weinige keren dat ik behoefte heb aan de 300 mm wordt nu fraai opgelost met de adapter.
“deze adapter aangeschaft, redelijk duur dat wel, want er bestaan ook goedkopere alternatieven, maar wou toch bij Olympus blijven”
Beoordeling door Bruno (geplaatst op 12-06-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
deze adapter aangeschaft, redelijk duur dat wel, want er bestaan ook goedkopere alternatieven, maar wou toch bij Olympus blijven. deze winkel had 'm beschikbaar en 'k ging binnen enkele dagen op reis naar de Pyreneëen en ik wou m'n oude 70-300 zoom gebruiken voor op de nieuwe MFT camera. 'k moet wel de autofocus op S-AF zetten ipv C-AF, maar dat is geen probleem. j adapter binnen enkele dagen thuisgeleverd gekregen, mooi en goed verpakt, geen problemen, alles werkt zoals het hoort. aanrader !
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Olympus MMF-3 4/3 adapter voor MFT of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice