Novoflex Panorama VR-Systeem III
Novoflex Panorama VR-Systeem III
449,00

Novoflex Panorama VR-Systeem III

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Novoflex Panorama VR-Systeem III

De kop zelf is geen compleet stuk, maar een combinatie van de afzonderlijke componenten, die afzonderlijk of samen kunnen worden gebruikt voor meerdere doeleinden. Inbegrepen in de kit zijn; een Panorama = Q-Base, Castel Q Scherpstelslede, QPL L-Bracket en een Hot / Cold Shoe Spirit Level. De Panorama = Q-Base, nieuw voor de versie III en zorgt voor een volledige rotatie van 360 ° en stopt met één klik bij 16 (22,5 °), 30 (12 °), 36 (10 °), en 48 (7,5 °). De kop heeft ook een verticale bereik van 120 ° en een maximale axiale reis van 4,9 ". Met de meegeleverde L-beugel, kan de camera worden geplaatst in zowel de verticale of horizontale oriëntatie.

Specificaties:

  • klik Stopt bij 22,5, 12, 10, en 7.5 ° 
  • Multi-Function Components 
  • Gewicht: 960 gram
Specificaties
Merk Novoflex
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.950
Type statief Statiefkop
Statiefopties balhoofd Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Waterpas kop
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Novoflex Panorama VR-Systeem III of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice