Novoflex Houder voor 2 Flitsers
Novoflex Houder voor 2 Flitsers
164,00

Novoflex Houder voor 2 Flitsers

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Novoflex Houder voor 2 Flitsers

Na veel uitvoerige tests en jaren ervaring is deze Duo Flits houder met de optimale positie van twee flitsers het resultaat. Het positioneren van de twee flitser is zeer flexibel en aanpassingen kunnen heel snel worden gedaan. De snelkoppelplaat wordt bevestigd aan de camera. Omdat de flitshouders op elke positie op de rails bevestigd kunnen worden biedt de XX-Halter optimale vrijheid. Omdat hij ook zeer compact gedemonteerd kan worden, past hij in vrijwel elke cameratas.
Specificaties
Merk Novoflex
Hoogte 29.5 cm
Soort flitsaccessoire Accessoires voor lichtvormers
Gewicht 285 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Novoflex Houder voor 2 Flitsers of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.