Novoflex Adapter voor Hasselblad V naar Hasselblad X
Novoflex Adapter voor Hasselblad V naar Hasselblad X
232,99

Novoflex Adapter voor Hasselblad V naar Hasselblad X

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Novoflex Adapter voor Hasselblad V naar Hasselblad X

Novoflex Adapter Hasselblad V lens naar Hasselblad X camera

Met de Novoflex Adapter Hasselblad V lens naar Hasselblad X camera kan je je Hasselblad V objectief gebruiken op je camera met een Hasselblad X-vatting. De adapter biedt een exacte compensatie van het verschil in brandpuntsafstand tussen de twee mounts. Er vindt geen informatieoverdracht plaats tussen de camera en het objectief. Het diafragma kan zowel handmatig als automatisch worden aangepast.

Specificaties
Merk Novoflex
Cameramount Fujifilm Systeemcamera (X)
Lensmount Hasselblad (V)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Novoflex Adapter voor Hasselblad V naar Hasselblad X of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.