Novoflex Adapter Leica T/SL camera naar Canon FD lens
Novoflex Adapter Leica T/SL camera naar Canon FD lens
119,00

Novoflex Adapter Leica T/SL camera naar Canon FD lens

119,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 39,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Novoflex Adapter Leica T/SL camera naar Canon FD lens

Novoflex Adapter Leica T/SL camera naar Canon FD lens

Met deze lensadapter kun je een Canon FD lens gebruiken op een Leica T of SL camera. Novoflex levert uitsluitend hoogwaardige lensadapters die degelijkheid combineren met zeer kleine toleranties.

De systeemcamera heeft een vooraanstaande positie naast de spiegelreflex veroverd. Elk cameratype heeft zijn eigen voor- en nadelen, waarover gebruikers het niet snel over eens zullen worden. Een voordeel van de systeemcamera is in ieder geval de mogelijkheid om vreemde lenzen via een adapter te monteren. Met vreemde lenzen bedoelen we lenzen die voor een andere camera zijn ontworpen en dit kunnen ook objectieven van tientallen jaren oud zijn.

Analoog op digitaal

Dat geldt bijvoorbeeld voor lenzen voor de Canon FD camera's. Camera's uit de analoge tijd waarin men nog nooit van de EOS-camera's had gehoord. Bezit je nog over zo'n lens, of kom je er eentje tegen op de rommelmarkt, weet dan dat je deze lens via een adapter op je systeemcamera kunt gebruiken. En dat geldt zelfs voor de systeemcamera's van het beroemde merk Leica!

Beperkingen

De meeste lensadapters, zoals deze, beschikken niet over optische en elektronische onderdelen, daarom moet je zaken als afstand en diafragma handmatig instellen. Je kunt de belichtingsmeting op manual of A (diafragmavoorkeuze) gebruiken.

Specificaties
Merk Novoflex
Cameramount Leica Systeemcamera (L)
Lensmount Canon Analoog (FD/FL)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Novoflex Adapter Leica T/SL camera naar Canon FD lens of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice