Nissin SC-01 Universal Shoe Cord
Nissin SC-01 Universal Shoe Cord
49,00

Nissin SC-01 Universal Shoe Cord

49,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin SC-01 Universal Shoe Cord

Nissin SC-01 Universal Shoe Cord

Met het SC-01 Universal Shoe Cord kan je een flitser tot 1,5 meter los van de camera gebruiken. Deze TTL flitskabel is aan elk uiteinde voorzien van een flitsvoet/ hotshoe, waarmee je hem eenvoudig aan je camera verbindt. Ook kan je hierdoor twee flitsers tegelijk gebruiken: één op je camera en een off-camera. Ideaal voor als je extra flitslicht nodig hebt.

Universeel

De Nissin SC-01 is voorzien van meerdere contactpunten, waardoor hij universeel is. Hij past op alle flitsers en spiegelreflexcamera's van Canon, Nikon, Pentax, Fujifilm, en Samsung. Daarnaast passen ook flitsers van Sigma en Nisson op dit flitskoord, mits ze gemaakt zijn voor de bovengenoemde merken. Met de Nissin Universal Shoe Cord kun je zowel één als twee flitsers gebruiken. Wanneer je één flitser gebruikt, zet je die ook snel weer terug op je camera als je klaar bent. De twee hotshoes passen feilloos in elkaar. Kortom, dit is een onmisbaar accessoire voor wie graag met flitsers werkt.


Geschikt voor camera's en flitsers compatibel met:

  • Canon
  • Nikon
  • Pentax
  • Fujifilm
  • Samsung
Specificaties
Merk Nissin
Reportageflitser accessoire TTL kabel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin SC-01 Universal Shoe Cord of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice