Nissin Commander Air 1 Sony
Nissin Commander Air 1 Sony
89,54

Nissin Commander Air 1 Sony

89,54

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin Commander Air 1 Sony

Nissin Air 1 afstandsbediening

De Nissin Commander Air 1 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van de Nissin Air System radiografische TTL-flitssturing via de 2.4GHz frequentie. In combinatie met een Nissin flitser met NAS-functie of een andere flitser + Air R Receiver is het nu heel simpel om te werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting, op dezelfde manier als met normale TTL-flitssystemen. Zodra jouw flitser is verbonden met de Commander Air 1, worden alle functies direct door de Air 1 master unit gecontroleerd. Je hoeft alleen nog maar de juiste groep te selecteren: A, B of C. De aansturing wordt dan volledig overgenomen door de Nissin Air 1 commander unit.

Volledig Sony compatible

De Nissin Commander Air 1 voor Sony is geschikt voor alle dslr- en systeemcamera's van Sony. Het flitssysteem is namelijk bruikbaar met het Sony ADI/P-TTL systeem. Ook is het mogelijk om een Di700A of i60A als draadloze TTL slave-flitser te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers. Uiteraard ondersteunt de Commander Air 1 functies zoals flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie. Afhankelijk van het model camera kan er zelfs tot en met 1/8000 sec. worden gesynchroniseerd!

Specificaties
Merk Nissin
Aantal batterijen 2
Model Accu AAA Batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 8
Groepen 3
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
X-syncsnelheid (sec) 8000
Geschikt voor cameramerk Sony
Geschikt voor flitsermerk Sony
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin Commander Air 1 Sony of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice