Nissin Commander Air 1 + Receiver Air 1 - Canon
Nissin Commander Air 1 + Receiver Air 1 - Canon
129,00

Nissin Commander Air 1 + Receiver Air 1 - Canon

129,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin Commander Air 1 + Receiver Air 1 - Canon

Nissin Commander Air 1 + Receiver Air R Set Canon

Met de Nissin Air 1 + Air R set stuur je draadloos een Nissin of Canon flitser aan tot een afstand van wel 30 meter! Je hoeft niet moeilijk te doen met kabels. Met deze zender en ontvanger maak je moeiteloos verbinding met een flitser. In combinatie met meerdere Nissin Air R receivers, kan je maximaal 21 flitsers draadloos aansturen. Dit is ideaal voor strobist-fotografen en fotografen die werken met complexe belichtingen.

Draadloze, radiografische verbinding

Dankzij het Nissin Air System stuur je een groot aantal Nisson digitale flitsers, of originele flitsers van Sony, Nikon en Canon tegelijkertijd aan. Door middel van radiografische TTL-flitssturing via de 2.4GHZ frequentie maken de zender en ontvanger contact met elkaar. Het voordeel van deze radiografische verbinding is dat de Commander en de Receiver niet in elkaars zichtveld hoeven te staan. Zo krijg je nog meer flexibiliteit en creatieve belichtingsmogelijkheden. De maximale afstand tussen de zender en ontvanger is maar liefst 30 meter.

Inclusief high-speed flitssynchronisatie

Je plaatst de Air 1 commander op je camera en een TTL-flitser op de Air R en je kan aan de slag. Je hoeft alleen nog maar de juiste groep en het correcte kanaal in te stellen. De Commander Air 1 neemt dan meteen de aansturing van je flitser over. De Nissin Commander Air 1 en Receiver Air R ondersteunen functies als flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie. Het is zelfs mogelijk om tot 1/8000sec te synchroniseren (afhankelijk van het model camera). Indien gewenst is het mogelijk om meerdere Nissin Air R ontvangers op de Air 1 Commander aan te sluiten. In totaal kan je via het NAS-systeem 21 flitsers in drie groepen aansturen.

Geschikt voor Sony, Nikon en Canon

De Nissin Air R voor Sony, Nikon en Canon is geschikt voor alle dslr- en systeemcamera's van Sony, Nikon en Canon en de bijbehorende flitsers. Nissin Air System ondersteunt Canon E-TTL en E-TTL II, Nikon i-TTL en iTTL-BL en Sony ADI/P-TTL. Kortom, deze set maakt het mogelijk om moeiteloos met geavanceerde meervoudige, draadloze flitsbelichting te werken.Kenmerken
  • Draadloze verbinding via 2.4 GHZ
  • Maximale triggerafstand: 30 meter
  • 3 groepen, 8 kanalen
  • Vermogen instelbaar tussen 1/1 en 1/128e
  • High-speed synchronisatie tot 1/8000s
  • Werkt op 2 x 2 AAA batterijen
Specificaties
Merk Nissin
Aantal batterijen 2
Model Accu AAA Batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 3
Groepen 8
Draadloos Frequentiebereik 2.4 Ghz
Bereik (meter) 30
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender, Ontvanger, Set
X-syncsnelheid (sec) 8000
Geschikt voor cameramerk Canon
Geschikt voor flitsermerk Canon
Bevestiging Coldshoe, Hotshoe
Bevestigingsopties boven Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin Commander Air 1 + Receiver Air 1 - Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice