Nikon WU-1B Mobiele Adapter
Nikon WU-1B Mobiele Adapter
58,08

Nikon WU-1B Mobiele Adapter

58,08

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nikon WU-1B Mobiele Adapter

Nikon WU-1B Mobiele Adapter D600

Plug de Nikon WU-1B wifi adapter in je Nikon DSLR en je kan meteen draadloos verbinding maken met je smartphone of tablet. Zo kun je direct foto's doorsturen en delen.

Specificaties
Merk Nikon
Type verbinding Wifi
Opties App beschikbaar
Type product Zender/Ontvanger
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
1 reviews
“Deze adapter nu een paar keer gebruikt en ik moet zeggen dat het op afstand bedienen van de camera mij tot nu toe prima bevalt”
Beoordeling door John (geplaatst op 26-05-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Deze adapter nu een paar keer gebruikt en ik moet zeggen dat het op afstand bedienen van de camera mij tot nu toe prima bevalt. Ook het zenden van de foto naar mobiele telefoon gaat prima. Instellen was niet ingewikkeld. Zit volgens mij wel iets van een vertraging in het moment van zenden en daadwerkelijk nemen van de foto, dus vandaar een cijfer 8. Had hiervoor een draadloze afstandbediening, ML-L3, maar die werkte meer niet dan wel. En dan is deze adapter een beter alternatief. M.n. gebruikt om vogels bij een nestkast te fotograferen, dus een vast punt. Camera op statief, gericht op de nestkast, en zelf op ca. 5 meter afstand (verdekt) opgesteld.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nikon WU-1B Mobiele Adapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice