Nikon Monarch 7 - 10x42
Nikon Monarch 7 - 10x42
499,00

Nikon Monarch 7 - 10x42

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nikon Monarch 7 - 10x42

Nikon Monarch 7 - Topkwaliteit 10x42 verrekijker


Ergonomische allround kijker
De Nikon Monarch 7 verrekijkers zijn ontworpen voor de veeleisende gebruiker. Geniet van perfecte optische prestaties en een goede ergonomie. De verrekijkers voelen prettig aan en liggen comfortabel in de hand. De Nikon Monarch serie is gemakkelijk in het gebruik, de kijkers zijn makkelijk in te stellen en de scherpstelling en bediening gaan lekker soepel. De rubber oogschelpen zijn voorzien van een klikinstelling en tevens draai- en schuifbaar, ideaal voor de brildrager. De rubber coating op de behuizing geeft je voldoende grip onder alle omstandigheden, ook als het nat is. Ja, je kunt observeren in de regen, de kijkers zijn namelijk waterdicht. Zelfs tot 1m diep, gedurende 10 minuten.


Hoge beeldkwaliteit
De lenzen van de Nikon Monarch 7 serie zijn vervaardigd van ED-glas. Hierdoor heb je minder last van Chromatische Abbaratie (gekleurde randjes rondom je onderwerp) en geniet je van een optimale beeldscherpte. De kijkers zijn bijzonder lichtsterk en kleurecht. De prisma's zijn voorzien van meerdere lagen coating, scherp, kleurecht, uitstekend contrast en een goede helderheid kenmerken deze Nikon verrekijkers.


Groot gezichtsveld
Observeer met een grote beeldcirkel, het beeldveld is zeer ruim. Hierdoor heb je een goed overzicht en kun je onderwerpen makkelijk in beeld brengen, en houden als ze bewegen. Ideaal voor bijvoorbeeld vliegtuigspotting of het observeren van wild en vogels. Door de grote helderheid kun je dat wild ook in de schemering nog uitstekend waarnemen. De optimale lichttransmissie laten zelfs in de schemer nog opvallend veel detail zien, iets waar veel goedkopere kijkers het af laten weten.


Al met al is een Verrekijker uit de Nikon Monarch 7 serie een uitstekende allrounder, zeer degelijk, comfortabel in gebruik, en met een perfecte beeldkwaliteit.

Kenmerken

 • Waterdicht
 • Stikstofgevuld, condensvrij
 • Comfortabel en makkelijk in te stellen
 • Krasbestendige coating op de lenzen
 • Zeer helder en scherp
Specificaties
 • Vergroting 10x
 • Objectief diameter 42mm
 • Uittrede pupil 4.2m
 • Oogafstand eye-relief 16.5mm
 • Kortste scherpstelafstand 2.5m
 • Gezichtsveld 117m
 • Gewicht 660g
Specificaties
Merk Nikon
Soort Binoculair
Lengte 142 mm
Breedte 130 mm
Gewicht 660 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 10
Vergroting max (x) 10
Lensdiameter (mm) 42
Uittredepupil (mm) 4.2
Schemergetal 32.3
Eyerelief (mm) 16.5
Kortste Scherpstelafstand (meter) 2.5
Gezichtsveld op 1000 meter 117
Verrekijker gebruik Vogelobservatie, Safari en natuur
Garantie Levenslang
Productbeoordelingen
1 reviews
“Ik vind het een goede kijker en ook gewoon scherp, ik vind het leuk omdat het van Nikon is, maar de kwaliteit vond ik van deze kijker toch wel erg mooi”
Beoordeling door Misaël (geplaatst op 16-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik vind het een goede kijker en ook gewoon scherp, ik vind het leuk omdat het van Nikon is, maar de kwaliteit vond ik van deze kijker toch wel erg mooi.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nikon Monarch 7 - 10x42 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice