Nikon F6 35mm SLR Autofocus Body
Nikon F6 35mm SLR Autofocus Body
2.199,00

Nikon F6 35mm SLR Autofocus Body

2.199,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nikon F6 35mm SLR Autofocus Body

Nikon F6 35MM SLR Camera Body

De F6 is een professionele spiegelreflexcamera die voortbouwt op de vermaarde Nikon-kleinbeeldcamera's. Deze camera is zo geavanceerd dat deze moeilijk kan worden geëvenaard door andere kleinbeeldspiegelreflexcamera's. Daarnaast levert de F6 uiterst snelle en krachtige prestaties. Mechanische vernieuwingen staan garant voor een uitstekende stabiliteit en duurzaamheid en voor een stille werking.

Nikon F6: een zuiver fotografische ervaring.

Verfijnde prestaties: de F6 maakt deel uit van de legendarische serie Nikon-camera's met F-vatting en biedt liefhebbers van kleinbeeld een spiegelreflexcamera met een verrassende precisie en een opmerkelijke duurzaamheid.

Efficiënte mechaniek: het mechanische ontwerp van de camera biedt een maximale betrouwbaarheid en is geoptimaliseerd om stroomverbruik, werkingsgeluid en trillingen tot het minimum te beperken.

Duurzaam: de F6 kan zware omstandigheden doorstaan en is beter bestand tegen vocht, stof en extreme temperaturen. De camera beschikt over een frame van gegoten aluminiumlegering en de voorkant van de body is gemaakt van een lichte magnesiumlegering.

11-velds Multi-CAM2000 AF: dankzij de Multi-CAM 2000-autofocussensormodule (AF) kan het zeer snelle, uiterst nauwkeurige 11-velds AF-systeem van de camera gebruikmaken van negen AF-kruissensoren. Er zijn vier AF-veldstanden beschikbaar: enkelvelds-AF, dynamische AF met focus-tracking en Lock-on™, dynamische AF met prioriteit voor het dichtstbijzijnde onderwerp en dynamische groeps-AF.

Nauwkeurige lichtmeting: 3D-kleurenmatrixmeting met RGB-sensor met 1005 pixels biedt een uitstekende precisie. Flexibele centrumgerichte meting biedt de mogelijkheid de grootte van het meetgebied te kiezen via de persoonlijke instellingen. Spotmeting past zich aan het geselecteerde scherpstelveld aan.

Uiterst nauwkeurige sluiter: de zeer duurzame sluiter met zelfdiagnose en lamellen van een Kevlar-/aluminiumlegering biedt een uitzonderlijke betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, zelfs bij een sluitertijd van slechts 1/8000 seconde.

Snelle spiegelstabilisatie: een geavanceerd mechanisme voor spiegelstabilisatie helpt cameratrilling door beweging van de spiegel te verminderen. De spiegel voltooit zijn beweging en komt volledig tot stilstand zonder terugkaatsing.

NIKKOR-objectieven: compatibele NIKKOR-objectieven: alle AF-D-, AF-G- en AF-S-type objectieven, AF NIKKOR's, AF-S- en AF-I-teleconverters, niet-D-type AF-objectieven, AI-P-type en AI-type objectieven, Reflex-NIKKOR's, PC-NIKKOR's, D-type PC-NIKKOR's en AI-type teleconverters.

Nikon Creatief Verlichtingssysteem: de F6 is compatibel met Nikon's Creatieve Verlichtingssysteem dat i-DDL uitgebalanceerde invulflits, geavanceerde draadloze flitssturing en automatische snelle FP-synchronisatie tot 1/8000 seconde biedt.

Klassiek ontwerp: zorgvuldig vormgegeven buitenkant, ontworpen door GUIGARO.

Specificaties
Merk Nikon
Type camera Analoge camera
Soort analoge camera Analoge Reflex camera
Hoogte 157 mm
Breedte 119 mm
Diepte 79 mm
Gewicht 975 gram
Langste sluitertijd (sec) 1800
Kortste sluitertijd 1/8000 sec
Sluitertype Centraalsluiter
Meervoudige belichting Ja
Type accessoireschoen Hotshoe
Lensmount Nikon Reflex (F)
Inclusief lens Nee
Filmformaat Kleinbeeld (135)
Verwisselbare achterwand Nee
Digitale achterwand mogelijk Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nikon F6 35mm SLR Autofocus Body of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice