Nikon Coolpix P900
Nikon Coolpix P900
529,00

Nikon Coolpix P900

529,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nikon Coolpix P900

Kom dichterbij de schoonheid van de natuur met de COOLPIX P900.

De zeer krachtige optische zoom heeft een dekking van 24 mm tot 2000 mm en is uitbreidbaar tot 4000 mm met Dynamic Fine Zoom. Hiermee kunnen fotografen de natuur dichterbij brengen dan ooit tevoren en in fijne details vastleggen in zowel foto's als Full-HD films. Het grote, heldere objectief van f/2.8-f/6.5 produceert kristalheldere, scherpe beelden bij een hoge resolutie, zelfs als het helemaal is uitgezoomd.
De reactietijd is kort, met een snelle AF en kortere opnamevertraging. Bovendien zijn tele-opnamen uit de hand uitzonderlijk stabiel, dankzij de geavanceerde optische VR (vibratiereductie) met dubbele detectie die een zeer effectieve vermindering van bewegingsonscherpte biedt, equivalent met fotograferen met een sluitertijd die 5,0 stops korter is2. Deze nieuwe krachtige VR verbetert de absorptie van trillingen door bewegingen van het objectief (hoeksnelheidsensor) en van de beeldsensor (gegevens over bewegingsvectoren) gelijktijdig te detecteren. Daardoor is een nauwkeuriger berekening van de hoeveelheid beeldonscherpte mogelijk en werkt de vibratiereductie veel beter.

Snel veranderende onderwerpen kunnen flexibel en probleemloos worden gekadreerd op de grote kantelbare lcd-monitor (RGBW) van 7,5 cm/3 inch met 921.000 beeldpunten. Bovendien kun je dankzij de elektronische zoeker eenvoudig wisselen tussen opnamestijlen aangezien de oogsensor automatisch overschakelt van opname via het scherm wanneer jouw oog in de buurt van de zoeker komt.

Matthieu van Vliet, Country Manager Nikon Nederland, zegt hierover:
"De COOLPIX P900 tilt de prestaties van ons assortiment compactcamera's naar een geheel nieuw niveau: fijnere details, ongekend krachtige zoom, verbeterde stabiliteit, flexibele compositie en indrukwekkende intervalfilm. Met een optische zoom tot 2000 mm(2) en Dynamic Fine Zoom tot zelfs 4000 mm(1) kunt u verafgelegen onderwerpen heel dichtbij halen. Dankzij de snelle respons mist u geen enkel moment wanneer u snelbewegende onderwerpen fotografeert en de optische VR van 5,0 stops met dubbele detectie biedt stabiliteit die garant staat voor haarscherpe details, zelfs bij ultratele-opnamen uit de hand."


Leg locaties vast en deel beelden onderweg

Alle gegevens die nodig zijn om jouw opnamelocaties vast te legen, zijn direct beschikbaar en zeer nauwkeurig dankzij ingebouwde GPS/GLONASS/QZSS-ondersteuning, waar ter wereld je ook reist. Wanneer je op reis bent, kun je beelden bovendien direct delen, dankzij ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning, waarbij je enkel op de Wi-Fi-knop hoeft te drukken of de camera met NFC-ondersteuning tegen een smartapparaat hoeft te houden.Specificaties

  • Zeer gevoelige 16 megapixel beeldsensor
  • Krachtige 83 keer optische zoom en 166 keer digitale zoom
  • Ingebouwde GPS, wifi- en NFC-connectiviteit
  • Kantelbaar beeldscherm
  • Veel ingebouwde creatieve filters
  • Full HD-video
  • Op afstand bedienbaar via een smartphone of tablet
Specificaties
Merk Nikon
Breedte 140 mm
Hoogte 137 mm
Diepte 103 mm
Gewicht 899 gram
Processor Expeed C2
Type camera Bridge camera
Bestandsformaat JPG
Beschikbare beeldverhoudingen 4:3
Geschikt voor vloggen Ja
Type sensor 1/2.3"
Cropfactor (x) 5.6
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 16
Formaat sensor (mm) 6,17 x 4,55
Maximale fotoresolutie (pixels) 4608 x 3456
Opties Beeldstabilisatie, Handmatige belichting, Zelfontspanner
Minimale ISO 100
Maximale ISO 12800
Beelden per seconde 7
Kortste sluitertijd 1/4000 sec
Langste sluitertijd (sec) 15
Belichtingscompensatie van -2 tot +2 (in 1/3 EV stappen)
Formaat display (inch) 3
Aantal pixels display 921000
Type display Kantelbaar display, Selfie stand, Viewfinder aanwezig
Type viewfinder Electronisch
Vergroting viewfinder (x) 1
Flitsopties Interne flitser
Minimale brandpuntsafstand (mm) 4.3
Maximale brandpuntsafstand (mm) 357
Minimale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 24
Maximale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 2000
Optische zoom 83
Digitale zoom 2
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 6.5
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Minimale scherpstelafstand (cm) 1
Scherpstel opties Automatisch
Schroefdraad aanwezig Nee
Filtermaat (mm) 67
Videofunctie Ja
Video resolutie Full HD
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Video compressie AVC, H.264, MPEG-4
Video formaten 1920 x 1080 (60p, 50p, 30p, 25p) 1280 x 720 (60p, 50p, 30p, 25p) 640 x 480 (30p, 25p)
Type interne microfoon Stereo
Audio opties Ingebouwde microfoon
Geheugenkaart SD Card, SDHC Card, SDXC Card
Aantal geheugenslots 1
Aansluitingen Micro HDMI, Micro USB
Model Accu EN-EL23
Laadwijze Laadkabel
Productbeoordelingen
5 reviews
“Onlangs deze super camera gekocht”
Beoordeling door Ron Abbo (geplaatst op 16-11-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Onlangs deze super camera gekocht. Tot dan toe fotografeerde ik met m'n smartphone of met een zeer eenvoudig toestelletje. Ik ben dus nog lerende met deze camera, maar ik ben zeer enthousiast over de geweldige zoom die deze camera heeft. Vanaf de dijk bij Huisduinen kon ik de zeehonden op de Razende Bol niet met het blote oog zien. Met deze camera haal ik ze naar voren alsof ik er een paar meter vanaf sta. Het doel wat ik heb met deze camera is het fotograferen van vogels. Ik ben een enthousiast vogelaar, maar om ze te fotograferen was tot nu toe niet zo eenvoudig. Met deze camera haal ik ze tot vlak voor m'n lens! Verbluffend! Het scherpstellen gaat soms wat moeilijk, maar ook daar moet ik m'n weg nog in vinden. M'n eerste ervaringen met deze camera zijn ronduit geweldig!
“Sinds kort heb ik deze camera in bezit”
Beoordeling door Ab Harkema (geplaatst op 02-07-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Sinds kort heb ik deze camera in bezit...Ik ben nog steeds in de testfase. Wat ik ervaren heb met deze camera, waren de vele opties. Ze zijn precies zoals ik ze hebben wil..tot nu toe heb ik deze camera als zeer plezierig ervaren. Ik kan echt uit de voeten met deze camera. Het testen gaat door..en ik verwacht tijdens deze testfase mooie resultaten. Erg goed: vele opties Ook erg goed: de zoomlens De camera ligt goed in mijn handen. Wifi: zeer prettig De flitser: kan er mee door Voor de zoomlens was het prettig geweest als er een extra flitser bovenop gekoppeld kon worden. Ik ben overall tevreden...
“Een super camera maakt hele mooie foto's zelfs op grote afstand”
Beoordeling door Marianne Kaper (geplaatst op 19-08-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Een super camera maakt hele mooie foto's zelfs op grote afstand
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nikon Coolpix P900 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice