Nikon 50mm f/1.4 Ai S
Nikon 50mm f/1.4 Ai S
649,00

Nikon 50mm f/1.4 Ai S

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nikon 50mm f/1.4 Ai S

Een klassieker, de NIKKOR 50 mm f/1.4 van Nikon is een handmatige focus lens. Ideaal voor de meeste onderwerpen. Het heldere diafragma van f/1.4 uit bij omstandigheden met weinig licht en biedt het ook meer controle over de scherptediepte voor het gebruik van selectieve focus. Het precieze ontwerp van de handmatige scherpstelling biedt nauwkeurige controle voor het werken met onderwerpen tot op een afstand van 1,5 meter en gegraveerde scherptediepte. Bovendien draagt het diafragma met zeven lamellen bij tot een aangename bokehkwaliteit.

  • Prime-lens met normale lengte is ontworpen voor Nikon F-mount camera's in FX-formaat, maar is ook geschikt voor DX-modellen met een brandpuntsafstand van 75 mm.
  • Een snel diafragma van f/1.4 biedt uitgebreide controle over de scherptediepte voor het bereiken van selectieve focuseffecten en heeft ook voordelen bij werken met weinig licht.
  • Met handmatig scherpstellen kunt u werken met onderwerpen die zich op een afstand van anderhalve meter bevinden.
  • Diafragma met zeven lamellen bevordert een aangename onscherpe kwaliteit die het gebruik van ondiepe scherptediepte en selectieve focustechnieken ten goede komt.
Specificaties
Merk Nikon
Lensmount Nikon Reflex (F)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 58
Diameter/doorsnede 74 mm
Lengte 54 mm
Gewicht 290 gram
Type lens Standaard
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 50
Maximale brandpuntsafstand (mm) 50
Lenselementen 8
Lensgroepen 7
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.4
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.4
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.15
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 45
Geschikt voor type sensor APS-C & Full Frame
Zonnekap type HR-1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nikon 50mm f/1.4 Ai S of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.