Naneu Pro Sierra Black
Naneu Pro Sierra Black
39,95

Naneu Pro Sierra Black

39,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Naneu Pro Sierra Black

Naneu Pro Sierra black

De Naneu Pro Sierra black is een camera - en laptoptas in één! Aan de buitenkant ziet het eruit als een normale zijtas, van binnen is er genoeg ruimte in de gevoerde vakken voor uw apparatuur.

Ruimte

Naast plek voor uw camera met de lens aangehecht, 2 extra lenzen, een flitser, uw laptop (12 inch) en de bijbehorende accessoires, kunt u ook uw iPad erin kwijt. Wilt u de tas een dag gebruiken voor andere doeleinden, dan haalt u gemakkelijk het gevoerde camera compartiment eruit. ZO is er genoeg ruimte voor andere spullen.

Op reis

De Pro Sierra black heeft 11 extra vakken en draagt zeer comfortabel. u kunt de tas als rugtas met een schuine band dragen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de tas aan uw trolley te bevestigen. Ideaal om mee te nemen op reis!

Afmeting
  • (H x B x D) 22.6 x 36.8 x 19.1
  • Camera compartiment: 17.8 x 31.8 x 10.8 cm
Specificaties
Merk Naneu Pro
Type tas Schoudertas
Lengte 23,5 cm
Breedte 19 cm
Hoogte 36,5 cm
Gewicht 1720 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Ja
Maximale formaat laptop 12 inch
Tabletvak Nee
Regenhoes Nee
Schouderriem Ja
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Geschikt voor merk Universeel
Wieltjes inbegrepen Nee
Productbeoordelingen
2 reviews
“Ik had engelse reviews over deze tas opgezocht, en kreeg de indruk dat mijn apparatuur (Canon 6D met 2 extra lenzen) er gemakkelijk in zou moeten passen”
Beoordeling door Ernst de Moor (geplaatst op 25-07-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik had engelse reviews over deze tas opgezocht, en kreeg de indruk dat mijn apparatuur (Canon 6D met 2 extra lenzen) er gemakkelijk in zou moeten passen. Dat bleek echter tegen te vallen, zelfs alleen de 6D zat al krap in de tas. Nader onderzoek leerde dat de gereviewde tas weliswaar ook de Sierra Black was, maar dat er toch verschillen in zaten. De binnentas had bij de gereviewde tas een andere vorm, en er zat een kompas op in plaats van de klemhaak bij deze tas. Er zijn kennelijk twee versies van de Sierra Black in omloop. Ik denk dat het een prima tas is voor een wat kleiner model spiegelreflexcamera, voor FullFrame past het net niet. Gelukkig is de retourafhandeling van Cameraland helemaal top! Ik mocht de tas kosteloos terugsturen, en kreeg direct het geld weer op mijn rekening!
“Een redelijk compacte schoudertas met een beste hoeveelheid ruimte”
Beoordeling door Tinus (geplaatst op 18-02-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Een redelijk compacte schoudertas met een beste hoeveelheid ruimte.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Naneu Pro Sierra Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice