MOZA Gimbal Lite 2 - Professional
MOZA Gimbal Lite 2 - Professional

Normale prijs: 1.499,00

Special Price 999,00

MOZA Gimbal Lite 2 - Professional

Normale prijs: 1.499,00

Special Price 999,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 333,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 33,14 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MOZA Gimbal Lite 2 - Professional

Moza Gimbal Lite 2 - Professional

De Moza Gimbal Lite 2 is een serie professionele gimbals met een digitale, 3-assige stabilisatie voor spiegelreflexen, systeemcamera's en camcorders. De beeldstabilisatie is optimaal door gebruik van krachtige high-precision PMSM motoren met ingebouwde digitale encoders, extreem gevoelige sensoren en een geavanceerd FOC-algorithme. De Moza Gimbal Lite 2 gimbals wegen door toepassing van extreem licht maar hoogwaardig aluminium (dat ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt) slechts 2,2 kilo maar de maximum 'payload' oftewel het draaggewicht is maar liefst 5 kilogram! Deze uitvoering is het professional model met de Thumb Controller, Power Distribution Kit, Tuning stand en een oerdegelijke, waterdichte transportkoffer.

Door het hoge draaggewicht zijn deze gimbals uitermate geschikt voor professionele camera's zoals de Sony A7, de Panasonic GH5, de Canon EOS 5D Mark III en de Red Dragon. De Moza Lite 2 beschikt over een modulair ontwerp, waardoor je de gimbal in slechts drie minuten zonder enig gereedschap in elkaar set. Zo verlies je geen tijd waardoor je sneller aan het werk kunt! Je bedient de Moza Lite 2 met de meegeleverde draadloze Thumb Controller. Via het heldere OLED-scherm controleer je snel de status van de gimbal. Je kunt ook een opname starten en stoppen, de afstand instellen, de bewegingen van de gimbal aanpassen en de karakteristieken bij gebruik van verschillende camera's en lenzen fine tunen. De draaghendel op de bovenkant is eenvoudig te demonteren waarna je de gumbal op vele platforms kunt gebruiken, zoals drones, cranes en jibs.

Drie opnamemodi

Je kunt de Gimbal Lite 2 op drie manieren gebruiken: Upright mode, Briefcase mode en Underslung mode. Upright mode betekent dat je de gimbal op of boven ooghoogte gebruikt. Je schakelt naar deze modus door het omdraaien van de gimbal. Dit is ook de aangewezen modus voor als je vanaf het dak van een auto filmt. De Briefcase modus is heel handig als je moet filmen in nauwe ruimtes. Verdraai de gimbal een kwart slag zodat je hem zijdelings kunt hanteren zodat hij minder ruimte in beslag neemt. De Underslung modus tenslotte is de standaardmodus waarbij de cameraman de gimbal voor zijn borst houdt. Dit is ook de aangewezen modus voor het filmen vanaf een drone.

Extra's

De meegeleverde Power Distrubution Kit biedt extra stroom voor het voeden van accessoires zoals een follow focus of een draadloze video streamer. Deze kit met een stroomafgifte van 5V/1A wordt gemonteerd onder de mounting plate. De Moza Lite 2 beschikt over een eigen app, de Moza Assistent waarmee je de gimbal kunt calibreren en instellen. Je kunt deze app gratis dowloaden in de Apple Store en Google Play. De Moza Gimbal Lite 2 wordt gevoed door een intelligente en krachtige accu met een werkduur van vier tot acht uur. Door deze lange gebruiksduur hoef je je niet steeds zorgen te maken over de toestand van de accu. De accu heeft een ingebouwde beveiliging tegen overladen en te diep ontladen. De Moza Gimbal Lite 2 - Professional wordt geleverd inclusief de Tuning Stand, een handige inklapbare standaard waarop je de gimbal eenvoudig kunt neerzetten als je hem niet gebruikt. De Professional heeft ook een waterdichte transportkoffer.

De Moza Gimbal Lite 2 - Professional wordt geleverd inclusief:

  • Gimbal Lite 2
  • Intelligent Battery
  • Battery Charger
  • Camera Mounting Plate
  • Wireless Thumb Controller
  • Power Distribution Kit
  • Tuning Stand
  • Waterdichte transportkoffer
Specificaties
Merk MOZA
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Compacte camcorders, DSLR camera's, Systeem camera's
Handgrip type Dubbel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Maximaal draagvermogen (kg) 5
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MOZA Gimbal Lite 2 - Professional of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice