MOZA AirCross 2
MOZA AirCross 2

Normale prijs: 459,00

Special Price 359,00

Normale prijs: 459,00

Special Price 359,00

Of 119,67 in 3 termijnen, 0% rente?

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 11,91 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MOZA AirCross 2

De MOZA AirCross 2 is de grote broer van de populaire MOZA AirCross. Deze tweede generatie is uitgevoerd met geavanceerde funties zoals inception mode, sport gear mode en manual mode. Nieuw in deze gimbal is de FPV modus. Ook kunnen alle assen tegelijkertijd 360 graden bewegen. Al deze functies bieden filmmakers verschillende creatieve mogelijkheden.

Veelzijdig inzetbaar

De Moza AirCross 2 is speciaal ontwikkeld voor een brede lijn aan DSLRs en mirrorless camera's. Daarnaast kan de AirCross 2 ook camera's met afwijkende formaten zoals de BMPCC 4K, de Canon EOS R met een zware lens of de Canon 1DX gebruikt worden. Je kan je camera zodanig monteren dat hij volledige toegang heeft tot de batterijklep en geheugenkaart (bij de meeste camera's), zodat je deze verwisselt zonder de camera te hoeven verwijderen.

Betrouwbaar

Dankzij het vernieuwde ontwerp is het draagvermogen met maar liefst 30% toegenomen. De MOZA AirCross 2 heeft een draagvermogen van 3.2 kilogram met een eigen gewicht van 950 gram. De 3000mAh batterij zorgt ervoor dat de AirCross 2 tot 12 uur gebruikt kan worden. Met een 18 watt quick charger laadt je de gimbal op in slechts 1,5 uur. Door de drie Multi-CAN poorten kan de gimbal ook de camera en externe 7.8V accessoires zoals de follow focus motor voeden.

Makkelijk te bedienen

Net als de Air 2 is de AirCross 2 aan te sturen met het draaiwiel, de smart trigger en smart wheel. Voorop zit een OLED scherm waar je de instellingen vanaf kunt lezen. Om ervoor te zorgen dat je de gimbal niet elke keer opnieuw in hoeft te stellen, is de AirCross 2 voorzien van een vergrendelingssysteem met 3 vergrendelingen. Een afzonderlijke slot op elke as vergrendelt alle 3 de assen wanneer je de gimbal uitschakelt voor opslag of om batterijen te vervangen. Wanneer je de gimbal weer aanzet, blijft de balans behouden. Met deze functie loop je rond met de gimbal zonder dat de assen en camera bewegen.

Moza app

De Moza app voor iOS/Android, welke gratis te downloaden is, biedt extra creatieve functies zoals een AI-berekeningsfunctie die de gimbal automatisch afstemt door optimale parameters te selecteren op basis van de camerabelasting.

Specificaties
Merk MOZA
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera DSLR camera's, Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Hoogte 46 cm
Lengte 18 cm
Breedte 26 cm
Maximaal draagvermogen (kg) 3.2
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MOZA AirCross 2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice