MOZA Air Gimbal Stabilizer
MOZA Air Gimbal Stabilizer
370,00

MOZA Air Gimbal Stabilizer

370,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MOZA Air Gimbal Stabilizer

Moza Air Gimbal Stabilizer

De Moza Air is een geavanceerde en compacte digitale hand-held Gimbal voor spiegelreflexen en systeemcamera's. Verander je camera in een professionele videocamera met deze hoogwaardige en degelijke gimbal. Door de digitale 3-assige stabilisatie worden trillingen, schokken en abrupte bewegingen gedempt waardoor jouw opnamen superstabiel zijn, zelfs als je ze lopend of fietsend of vanuit een rijdende auto geschoten hebt. De Moza Air heeft een maximaal draaggewicht (payload) van 2.5 kg waardoor je alle systeemcamera's en bijna alle spiegelreflexen kunt gebruiken.

Door gebruik van hoogwaardig en licht aluminium (dezelfde soort die ook voor vliegtuigen wordt gebruikt) weegt de Air slechts 1.1 kg,. De Moza Air heeft een degelijke constructie met weggewerkte kabels, en motoren met high resolution encoders waardoor dit de meest betrouwbare gimbal op de markt is! Door de compacte afmetingen van 128.5 x 324 mm is de Air ook een van de meest compacte gimbals, waardoor je hem altijd mee kunt nemen.

Intelligent en doordacht

De meegeleverde dubbele handgreep geeft meer mogelijkheden om trilling- en schokvrije opnamen te maken. Hoe haag of hoe laag je opnamestandpunt ook is, of hoe veel de camera ook weegt, de Air past zich met twee handheld modi - upright en underslung - aan jouw wensen en de opname-omstandigheden aan. De gimbal biedt ook vier volgfuncties: horizontaal, verticaal, roterend of vastgezet. Door de ingebouwde 1/4" statiefbevestiging kun je de Air op een statief, een slider, een crane of een ander product met een statiefschroef monteren.

Geavanceerde techniek

De Air is uitgerust met een geavanceerde slip-ring techniek waardoor de motoren de gimbal over 360 graden in elke richting (yaw, tilt en roll axis) kunnen verdraaien waardoor je ongelooflijke effecten krijgt en indrukwekkende panorama's kunt opnemen. De Moza Air is compatibel met de draadloze thumb controller, waardoor je camera bediend kan worden in de Dual Operator modus. Een tweede persoon kan de controle over de camera en de gimbal overnemen. De thumb controller biedt speciale knoppen voor start/stop van opname, scherpstelling en voor de bewegingen van de gimbal. Met de Moza app (iOS en Android) kun je gebruik maken van extra mogelijkheden om onder meer indrukwekkende time-lapse opname te kunnen maken. De handgreep biedt ruimte aan drie 2000mAh lithium accu's waardoor je een werkduur van maar liefst vier uur hebt.

Specificaties
Merk MOZA
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera DSLR camera's, Systeem camera's
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Hoogte 294 mm
Lengte 90 mm
Breedte 88 mm
Maximaal draagvermogen (kg) 3.2
Productbeoordelingen
1 reviews
“Mooie gimbal, lekker compact”
Beoordeling door Joris (geplaatst op 28-07-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Mooie gimbal, lekker compact. Geeft prachtige beelden zolang je een niet te zware camera en lens op zet.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MOZA Air Gimbal Stabilizer of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice