Leofoto Mountain LN-324C
Leofoto Mountain LN-324C
549,00

Leofoto Mountain LN-324C

Binnenkort beschikbaar

Of 18,21 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Mountain LN-324C

Leofoto LN-324C Mountain carbon statief

De Leofoto LN-324C is het kleinste Mountain statief, één van de grootste en stevigste statievenseries van Leofoto. De LN-324C heeft een draagcapaciteit van 25 kilo en een maximale hoogte van 148 cm. Het statief wordt geleverd zonder balhoofd, waardoor hij een minimale hoogte van slechts 9,5cm kan bereiken. Het LN-324C Mountain statief weegt 2220 gram en is ingevouwen 58 cm lang. Hij wordt geleverd met verwisselbare statiefplaat en een half-bowl van 60mm doorsnede, een draagtas, spikes en multitool.

De Leofoto Mountain Serie

De statieven uit de Leofoto Mountain Serie onderscheiden zich door hun enorme stabiliteit. Ze hebben een brede, uitneembare statiefplaat en geen middenzuil, waardoor trillingen tot een minimum worden beperkt en ze erg stevig zijn. Bovendien worden ze alle geleverd met half-bowl, waardoor ze ook geschikt zijn om een videokop op te monteren. Doordat de Mountain statieven zijn gemaakt van 10-laags carbon, blijft het gewicht toch relatief laag. De ingebouwde waterpas zorgt ervoor dat de Mountain statieven gemakkelijk horizontaal te stellen zijn. Onder de statiefplaat hebben de Leofoto Mountain statieven een haak voor een contragewicht, voor nog meer stabiliteit.

Het extreem stevige Mountain LN-324C statief

Het Mountain LN-324C statief is bedoeld voor alle zware klussen met een grote spiegelreflex, middenformaat camera of videocamera. De statiefpoten bestaan uit vier secties met doorsnedes van 32, 28, 25 en 22 mm. Deze zijn voorzien van het Twistlock systeem en daardoor snel uit te klappen. De uitneembare statiefplaat heeft een doorsnede van 60 mm en is uitgerust met een standaard statiefschroef van zowel ¼ als 3/8 inch, waardoor hij geschikt is voor vrijwel elke kop. Het statief heeft rubberen pootjes, maar er wordt een setje spikes meegeleverd zodat je het statief op elke ondergrond kunt gebruiken. Daarmee is het statief een echte must voor de professional die met zware apparatuur werkt.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 9
Maximale hoogte (cm) 148
Ingevouwen lengte (cm) 58
Eigen gewicht statief (kg) 2.2
Maximaal draagvermogen (kg) 25
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Opklapbare poten, Spikes
Statiefkop aanwezig Nee
Draagvermogen (kg) 25
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Mountain LN-324C of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice